Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλεάνθης Μανδαλιανός: Πρέπει να συγκρίνουμε λόγους και έργα

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Πρέπει να συγκρίνουμε λόγους και έργα

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Κορδελιό, χθες Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023, έκανε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός:

«Το Ελευθέριο – Κορδελιό επιλέγει Σοβαρότητα και Ήθος, όχι κούφιες υποσχέσεις, ψευδολογίες και μανία για τα αξιώματα.

Στηρίζει το Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, ο οποίος γνωρίζει πώς θα δώσει προοπτική στον τόπο αλλά και αναγνωρίζει τα λάθη και τις παραλείψεις και διορθώνει την πορεία. Χωρίς εγωιστικές εμμονές και πεισματικές αρνήσεις. Γιατί ο μόνος γνώμονας μιας διοίκησης πρέπει να είναι η σωστή πορεία του Δήμου, με έναν τρόπο Δίκαιο και Ισόρροπο και όχι η μεγαλομανία και η δίψα για αξιώματα.

Βάλαμε τον τόπο σε μία πορεία που οδηγεί σε καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους. Αν ξεστρατίσουμε από αυτή την πορεία, θα χάσουμε πέντε χρόνια. Δύσκολα να αναπληρώσουμε μετά, αυτό που θα χάσουμε τώρα.

Για αυτό, πρέπει να συγκρίνουμε λόγους και έργα. Πρόσωπα και ικανότητες. Αξίες και ήθος.

Δεν αξίζει να δώσει το Ελευθέριο – Κορδελιό την ψήφο του σε εικονικές ελπίδες.

Ελπίδα αποτελεί μόνο το τεκμηριωμένο πρόγραμμά μας και το έργο μας. Αυτό που φέρνει την ανάπτυξη του Ελευθερίου – Κορδελιού και δίνει νέα και ασφαλή οδοποιία, φωτίζει τους δρόμους και τα στενά, καθαρίζει τις γειτονιές (και θα το κάνει με ακόμα πιο αναβαθμισμένο τρόπο , με νέο τρόπο αποκομιδής των απορριμμάτων), φροντίζει για το χειμώνα, που πλησιάζει, με την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, λύνει θέματα σχολικής στέγης για να προσφέρει στα παιδιά μας ποιότητα στην εκπαίδευση.

Σήμερα, εδώ από το Ελευθέριο – Κορδελιό, κάνω ξανά έκκληση στους νέους να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Να ψηφίσουν.

Αποτελούμε τον μεγαλύτερο δήμο σε ποσοστό νέων στην Ελλάδα! Εκμεταλλευτείτε αυτήν την υπεροχή, την ιδιαιτερότητα του δήμου μας και αποφασίστε για τον τόπο σας… Για το μέλλον σας, για το μέλλον των πολλών!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ