Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Η κολοκύθα που έγινε άμαξα»

«Η κολοκύθα που έγινε άμαξα»

Πραγματικά αν δοθεί λύση στο ΤΕΡΆΣΤΙΟ πρόβλημα της ενιαίας παρέλασης και αν επανέλθουμε στην προηγούμενη κατάσταση, ο Δήμος μας αυτόματα θα έχει λύσει όλα τα δευτερεύοντα προβλήματα, μιας που το κύριο και φλέγον είναι η διεξαγωγή της παρέλασης.

Αν γίνει η παρέλαση χωριστά για Ελευθέριο Κορδελιό και Εύοσμο , θα έχει άμεσα λυθεί το προβληματάκι της δυσοσμίας, το προβληματάκι της έλλειψης πρασίνου, πάρκων, παιδικών χαρών, της έλλειψης σχολείων που να πληρούν όλες τις προδιαγραφές, θα πάψουν να υπάρχουν υπόγειες αίθουσες και kibo στα προαύλια.

Το ΕΕΕΕΚ Ελευθερίου Κορδελιού που έχετε στοιβάξει ανθρώπινες ζωές θα μεταμορφωθεί σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο σχολείο, με προαύλιο, γυμναστήριο και αίθουσες διδασκαλίας σκέτο κόσμημα, σαν την κολοκύθα που έγινε άμαξα στο γνωστό παραμύθι.

Θα βαφτούν κτήρια, θα φτιαχτούν οι σκουριασμένες σκάλες , θα γίνουν καινούριοι οι πεζοδρόμοι, θα ανθίσουν λουλούδια στα παρτέρια, οι κάδοι απορριμμάτων θα γίνουν αυτοκαθαριζόμενοι και όλα αυτά θα λυθούν με το μαγικό ραβδάκι που λέγεται ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

Όποιος λοιπόν υποψήφιος τάξει τη λύση αυτού του σοβαρότατου προβλήματος, ασφαλώς και θα δικαιούται ψήφο εμπιστοσύνης και το όνομα του θα γραφτεί στα βιβλία, ως του ανθρώπου που άλλαξε ρυθμό στην ιστορία του Δήμου.

Εμείς εδώ στο γαλατικό χωριό περιμένουμε με αγωνία τον σωτήρα της παρέλασης να του δώσουμε το κλειδί του Δήμου σε μια άνευ όρων παράδοση.

Και για να σοβαρευτούμε λίγο, όποιος μεταχειρίζεται τέτοιες μεθόδους για να εκλεγεί και να διοικήσει το Δήμο, είναι σίγουρα επικίνδυνος και ακατάλληλος, το ίδιο οι συνεργάτες του και οι υποστηρικτές του.

Σαμαρτζίδου Μαρίνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ