Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗλίας Βακφάρης: Που είναι το γυμναστήριο που θα μας έχτιζαν τα ΕΛΠΕ;

Ηλίας Βακφάρης: Που είναι το γυμναστήριο που θα μας έχτιζαν τα ΕΛΠΕ;

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Ηλίας Βακφάρης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Θανάση Κοκονά:

«Το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, που έγινε με χρήματα του Ελληνικού λαού, αφέθηκε από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τη διοίκηση Σούλα, να καταστραφεί. Μέσα στο χώρο υπήρχε και κλειστό γυμναστήριο.

Ο τότε δήμαρχος, προκειμένου οι δημοτικοί σύμβουλοι να μην προβάλλουν ενστάσεις στην καταστροφή των γηπέδων, είχε πει πως εξαιτίας της οδηγίας SEVESO δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, πράγμα που αποδείχτηκε αναληθές, και επιπλέον ενημέρωσε πως τα ΕΛΠΕ δεσμεύτηκαν πως θα χτίσουν κλειστό γυμναστήριο σε όποιο χώρο τους υποδείξει ο δήμος, σε αντικατάσταση αυτού που γκρέμισαν.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια και γυμναστήριο δεν έχει χτιστεί. Ο κύριος Σούλας στα τέσσερα χρόνια της διοίκησης Μανδαλιανού, κάθε φορά που τον ρωτούσαν για το θέμα, απαντούσε πως όποτε θέλει ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός θα πάνε στα ΕΛΠΕ για να πάρουν το γυμναστήριο που του έταξαν. Ο κύριος Μανδαλιανός δεν πήγαινε για να ζητήσει το γυμναστήριο, το οποίο οφείλουν τα ΕΛΠΕ στο δήμο, ο κύριος Σούλας ήθελε για παρέα τον κύριο Μανδαλιανό προκειμένου να πάει να το ζητήσει και το γυμναστήριο μάλλον έκανε φτερά.

Ο τέως δήμαρχος, Πέτρος Σούλας, θα μπορούσε να πάει στα ΕΛΠΕ μαζί με την υποψήφια δήμαρχο που στηρίζει για να θέσουν το ζήτημα του κλειστού γυμναστηρίου που του έταξαν. Δεν το έκαναν ούτε προεκλογικά. Το γιατί δεν το έκαναν πρέπει να το απαντήσει ο κύριος Σούλας.

Μια ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα διεκδικήσει κι αυτό το κλειστό γυμναστήριο. Μπορεί κάποιοι να λένε πως δεν υπάρχουν χαρτιά και υπογραφές γι’ αυτήν την ιστορία και γι’ αυτό δεν μπορεί ο δήμος να το διεκδικήσει, αλλά υπάρχουν τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ολόκληρος δήμαρχος μεταφέρει τη δέσμευση των ΕΛΠΕ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ