Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Τεληωρίδης: Κατερχόμαστε στις εκλογές με πρόγραμμα

Γιάννης Τεληωρίδης: Κατερχόμαστε στις εκλογές με πρόγραμμα

Τα παρακάτω είπε ο Γιάννης Τεληωρίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Euro Channel και στη δημοσιογράφο Σόνια Αβραμίδου:

«Τα όσα συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν δείχνουν έναν σύγχρονο Ευρωπαϊκό δήμο. Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας πρέπει όμως να εκσυγχρονιστεί. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θέτω υποψηφιότητα με την παράταξη “Δήμος Πρωταγωνιστής” του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Οι άμεσες ενέργειες που θα κάνει η αυριανή διοίκηση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη και για τις οποίες δεσμευόμαστε είναι οι εξής:

  • Το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού θα φύγει άμεσα από τον άθλιο χώρο στον οποίο βρίσκεται και θα μετεγκατασταθεί σε κατάλληλο χώρο εκπαίδευσης. Αυτό για εμένα είναι αδιαπραγμάτευτο.

  • Το κυνοκομείο θα είναι από τις άμεσες προτεραιότητες της παράταξής μας. Οι δύο προηγούμενες διοικήσεις δεν έκαναν τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση.

  • Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων (Κέντρο Νεότητας) θα βοηθήσει να μειωθούν οι εξάρσεις βίας στους νέους. Πρέπει να υπάρχουν χώροι στους οποίους οι νέοι θα εκτονώνουν δημιουργικά την ενέργειά τους.

Πρέπει να αρχίσουμε να διεκδικούμε ως δήμος, κάτι που τώρα δεν κάνουμε. Τα παραπάνω για τα οποία δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε άμεσα, δεν είναι τίποτα περίπλοκες υποθέσεις. Απλές είναι. Πολιτική βούληση χρειάζεται.

Σύγχρονος ευρωπαϊκός δήμος χωρίς πάρκινγκ, χωρίς πεζοδρόμια, χωρίς φωτισμό, χωρίς σύγχρονες παιδικές χαρές, χωρίς πάρκα δεν γίνεται. Χρειάζεται να έρθουν ευρωπαϊκά κονδύλια για να αναπτυχθεί ο δήμος και να γίνει πόλος έλξης με μεγάλες εκδηλώσεις, συνέδρια και άλλες δράσεις.

Κατερχόμαστε στις εκλογές έχοντας πρόγραμμα, σχέδιο και όραμα. Δεν είμαστε άδειοι τενεκέδες για να κάνουμε απλά θόρυβο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ