Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυστράτιος Καλαϊτζής: Θα ψηφίσετε αυτούς που δεν έκαναν τίποτε τις προηγούμενες τετραετίες;

Ευστράτιος Καλαϊτζής: Θα ψηφίσετε αυτούς που δεν έκαναν τίποτε τις προηγούμενες τετραετίες;

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο χειρουργός ιατρός Ευστράτιος Καλαϊτζής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Θανάση Κοκονά:

«Ονομάζομαι Καλαϊτζής Ευστράτιος του Χρήστου και είμαι χειρουργός εν ενεργεία.

Διετέλεσα αντιδήμαρχος στην Γαλλία, στον κοινωνικό τομέα. Ασχολήθηκα κυρίως με την ανεργία, την διατροφή των ηλικιωμένων και ανήμπορων, των εξωσχολικών απασχολήσεων των μαθητών, τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και πολλά άλλα.

Ο πατέρας μου διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος όταν δήμαρχος ήταν ο Σταμάτης Διονυσίου τότε που Εύοσμος από χωριό έγινε Πολιτεία.

Δέχτηκα την πρόσκληση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με επικεφαλής τον Θανάση Κοκονά, γιατί είναι το μόνο ψηφοδέλτιο που διεκδικεί την δημαρχία για να αλλάξουν οι συνήθειες στον δήμο μας.

Χαρμαγκιώτες, λεοντόκαρδοι Κορδελιώτες, Κουκλουτζιώτες, όλοι οι άλλοι υποψήφιοι σας περιπαίζουν. Συγκροτούν ψηφοδέλτια από παλιούς ως επί το πλείστον συμβούλους, που απέδειξαν την ανικανότητα τους. Θα ψηφίσετε πάλι τους ίδιους; Αυτούς που δεν έκαναν τίποτε τις προηγούμενες τετραετίες;

Αν ναι, πρέπει να ξέρετε ότι κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει και πιστεύω ότι οι συμπολίτες μας αξίζουν πολύ περισσότερα.

Σας ευχαριστώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ