Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒασίλης Αϊβαζίδης: Ας δώσουν στη δημοσιότητα τις δημοσκοπήσεις

Βασίλης Αϊβαζίδης: Ας δώσουν στη δημοσιότητα τις δημοσκοπήσεις

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Βασίλης Αϊβαζίδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφιος με την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Επειδή στην κοινωνία του δήμου μας κυκλοφορούν φήμες για έγκυρες πλην όμως κρυφές δημοσκοπήσεις με κάτι απίθανα νούμερα που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, προκαλώ όλους αυτούς που διασπείρουν τέτοια παραμύθια, να δώσουν στη δημοσιότητα αυτές τις δήθεν έγκυρες δημοσκοπήσεις.

Εάν δεν τις δώσουν στη δημοσιότητα, για να δούμε πόσο έγκυρες και πόσο αληθινές είναι, να πάψουν να σκορπούν τέτοιες αβάσιμες ιστορίες στο δήμο. Δεν βοηθούν τέτοιες συμπεριφορές τη δημοκρατία, αν και δεν νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι νοιάζονται για τη δημοκρατία, αφού δεν έχουν κανέναν άλλον καημό πέρα από την καρέκλα.

Το μήνυμά μου προς τους συνδημότες μας είναι να κλείσουν τα αυτιά τους σε τέτοιες ανυπόστατες διαδόσεις που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις μήπως και κάποιοι καταφέρουν να σηκωθούν από το καναβάτσο, στο οποίο τους έριξε η δική τους συμπεριφορά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ