Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Τσερκεζίδου: Στο Κορδελιό θα κάνουμε έργα και όχι προεκλογικές βόλτες

Μαρία Τσερκεζίδου: Στο Κορδελιό θα κάνουμε έργα και όχι προεκλογικές βόλτες

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαρία Τσερκεζίδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Η περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού δυστυχώς έχει μείνει πολύ πίσω και θα είναι άμεση προτεραιότητα της αυριανής διοίκησης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη η γρήγορη ανάπτυξή της. Δυστυχώς δεν είναι η μοναδική. Στην ίδια κατάσταση οι περιοχές της Ελπίδας, της Κάτω Ηλιούπολης, της Νέας Πολιτείας, της περιοχής άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Συμμαζεμένο μόνο το κέντρο του Ευόσμου κι εκείνο απλά συμμαζεμένο, γιατί ακόμα και σ’ αυτό δεν έγιναν ούτε καν έργα βιτρίνας. Ένα “φρεσκάρισμα” του σιντριβανιού της πλατείας, που παρουσιάστηκε σαν κοσμογονία.

Στην περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού, όπως και στις άλλες παραμελημένες περιοχές, θα προγραμματίσουμε, ως αυριανή διοίκηση του δήμου με δήμαρχο τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, από την πρώτη στιγμή και θα κάνουμε έργα. Στην περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού θα κάνουμε και όλες εκείνες τις δράσεις που χρειάζονται για να επανακάμψει η αγορά του και να ανθίσει ξανά.

Στην περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες παραμελημένες περιοχές, εμείς, ως αυριανή διοίκηση, θα κάνουμε έργα κι όχι προεκλογικές βόλτες ένα μήνα πριν τις εκλογές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ