Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒασίλης Σαρρηγιαννίδης: Δεν θα αλλάξει τίποτα στην Φουγαρούπολη!!

Βασίλης Σαρρηγιαννίδης: Δεν θα αλλάξει τίποτα στην Φουγαρούπολη!!

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης τη δήλωση του Γιάννη Καμαρινού στην «Αγκίδα» που δημοσιεύτηκε με τίτλο «Γιατί η κυρία Μανούκα φοβάται να πει το πρόγραμμά της σε debate;»:

«Αν επιτρέπεται να κάνω μία διευκρίνηση και μία διαπίστωση με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Διευκρίνιση

Η κυρία Μανούκα εκτός από το debate αρνήθηκε να παραστεί σε τηλεοπτική συνέντευξη και μόνη της όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της. Προφανώς για να αποφύγει ερωτήσεις πάνω σε γνωστά θέματα που καίνε τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Όλα τα άλλα τα ξανακούσαμε, μία ξαναζεσταμένη νερόσουπα…

Διαπίστωση

Μην έχει ο κόσμος αυταπάτες, κανένας από αυτούς που θα εκλεγεί δήμαρχος δεν πρόκειται τα επόμενα 5 χρόνια να κάνει αυτά που χρειάζεται η κοινωνία. Ενας απλός διαχειριστής της εξουσίας θα είναι, ίσως να κάνει καλύτερα τα αυτονόητα αυτά που πληρώνει ο πολίτης από την τσέπη του. Να αλλάζει πιο γρήγορα τις λάμπες, να καθαρίζει καλύτερα τα σκουπίδια και να περιποιείται τα πάρκα. Αυτές οι φωτοβολίδες για μεγάλα έργα ακούστηκαν και επί Μανδαλιανού. Νομίζετε ότι δεν έγιναν γιατί μεσολάβησε η υγειονομική κρίση; δεν υπήρχαν λεφτά; Ή ότι ο Σωτηράκης και ο Λαφαζανίδης που στήριξαν την δημοτική αρχή δεν ήξεραν πως να κάνουν μελέτες και να πάρουν τα λεφτά; Τα πράγματα είναι απλά. Όσο δεν ανοίγει η τράπουλα της ισόρροπης ανάπτυξης μεταξύ ανατολικής και δυτικής Θεσσαλονίκης όπως υποσχέθηκε ότι θα κάνει στο μέλλον ο κ. Μητσοτάκης, η περιοχή θα πληρώνει το αντίτιμο. Όσο το περιβάλλον θα είναι μολυσμένο καμία ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει γιατί ένα μεγάλο έργο πριν εγκριθεί χρειάζεται περιβαλλοντικές μελέτες. Ξεχάστε τα μεγαλεία για τα επόμενα χρόνια. Την λύση την είχε πει ο Γιάννης Καμαρινός σε μία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά οι μυαλοπώληδες που διοικούν την πέρασαν στο ντούκου. Όσο το κεφάλαιο Καμαρινός επιμένει να απέχει από τον δήμο μην περιμένετε λύσεις και καλύτερες ημέρες. Να θυμάστε ότι το κίνημα πολιτών “Ξεκινάμε από την Αρχή” δεν έσβησε. Αυτοί που το ξέρουν το πολεμούν καθημερινά. Αλλά τα ωραία πάντα έτσι ξεκινούν. Όταν καούν και τα ξερά και τα χλωρά μαζί! Καλό μήνα και καλό βόλι στις κάλπες για την επόμενη διοίκηση “μία από τα ίδια” που θα κάνει όλα τα θελήματα..

ΥΓ.

Υπομονή και καλή δύναμη συνάδελφοι της “Αγκίδας” για την νέα πενταετία που θα ζήσουμε και σεις και όλοι μας στον μικρόκοσμο της φουγαρούπολης. Και ο Kostas Papaioannou θα αναστηθεί και θα συνεχίσει το έργο του στην ίδια ή σε άλλη παράταξη, και ο Πετράκης θα φορέσει την στολή για παπαδάκια και θα ανάβει το λιβανηστήρι για το ΘΕΠΑΝ, και τα φιλαράκια που φωτογραφήθηκαν αγκαλιά θα τα βρουν και θα παίζουν στην αυλή του δημαρχείου συντροφιά μαζί με τον φίλο τους που ενέπαιξε τους απλούς ανθρώπους (οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να τον ξεσκίσουν στα δικαστήρια για προσβολή προσωπικότητας και εξαπάτηση) και η Όλγα θα συνεχίσει να γελάει με τους εργαζόμενους, και ο Βασιλάκης θα το σκέφτεται ακόμη τι θα κάνει αλλά τα ευρώ είναι πιο ζεστά στην τσέπη, και η Φωτούλα θα κάνει τον σταυρό της και θα λέει σε ευχαριστώ Θεέ μου που με έκανες ένα καλό άνθρωπο και πρόσφερα στην κοινωνία για το καλό της. Και όλοι θα ανταμώνουν ευτυχισμένοι στις χαρές της φουγαρούπολης!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ