Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί η κυρία Μανούκα φοβάται να πει το πρόγραμμά της σε debate;

Γιατί η κυρία Μανούκα φοβάται να πει το πρόγραμμά της σε debate;

Την παρακάτω δήλωση στην “Αγκίδα” έκανε ο Γιάννης Καμαρινός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου:

«Διαβάζω με έκπληξη σε δημοσίευμα ότι η κυρία Μαρία Μανούκα είναι η μόνη από τους υποψηφίους δημάρχους Κορδελιού Ευόσμου που έχει πρόγραμμα και που ξέρει τι θέλει. Μάλιστα γράφει ο “ποιητής” πως το πρόγραμμα της Μαρίας Μανούκα είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο και συνεχίζει υπογραμμίζοντας πως η κυρία Μανούκα έχει δημιουργήσει ομάδα για την εκπόνηση μελετών για σημαντικά έργα στο δήμο. Στο τέλος βέβαια ο “ποιητής” γίνεται γραφικός και με κάνει να μην μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου, καθώς καλεί τους άλλους υποψηφίους να μην αντιγράφουν το πρόγραμμα της κυρίας Μανούκα.

Αφού η κυρία Μανούκα έχει ένα τόσο φοβερό και τρομερό πρόγραμμα, γιατί φοβάτει να το παρουσιάσει σ’ ένα debate με τους άλλους υποψηφίους και κρύβεται; Αλλά η κυρία Μανούκα φοβάται να παρουσιάσει το καταπληκτικό πρόγραμμά της μόνη της σε τηλεοπτική εκπομπή, πώς να το παρουσιάσει σε debate;

Ας αφήσουν τα παραμύθια και την προσπάθεια να δημιουργήσουν μια εικόνα της κυρίας Μανούκα που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Ας βγει η κυρία Μανούκα σε Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης για να πει στον κόσμο το πρόγραμμά της, για να την ακούσει ο κόσμος, για να ξέρει ο κόσμος αν μπορεί να σταθεί σαν δήμαρχος. Αν δεν μπορεί η ίδια, ας στείλει τον μέντορά της να τα πει εκείνος και αφού “πουλήσει” στον κόσμο το φανταστικό πρόγραμμα της κυρίας Μανούκα, ας του πουλήσει και τις κηραλοιφές του αρχηγού του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ