Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣκηνή ντροπής στα εγκαίνια του κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Σκηνή ντροπής στα εγκαίνια του κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Το γεγονός ότι παρέστησαν στα εγκαίνια και στον αγιασμό του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου όλοι εκείνοι που προσπαθούσαν να μετατρέψουν ένα σύγχρονο σχολείο σε κλουβί και μάλιστα εκφώνησαν λόγους, ήταν θέατρο του παραλόγου.

Εκτός όμως από το θέατρο του παραλόγου, υπήρξε μία σκηνή ντροπής, που ίσως ξεπερνούσε την παρουσία και τις ομιλίες αυτών που ταλαιπώρησαν επί δύο χρόνια τη σχολική κοινότητα του 24ου Δημοτικού Σχολείου.

Την ώρα που η Φανή Μπαλάτογλου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου έλεγε στο μικρόφωνο την αλήθεια για όσα συνέβησαν, ένας καλός κύριος, χωρίς να λογαριάζει ότι τον βλέπουν και χωρίς μάλλον να υπολογίζει ότι τον τραβάει η κάμερα, πήγε και την τράβηξε παρατεταμένα για να την κάνει να σταματήσει.

Ο καλός κύριος ήταν από αυτούς που δεν ήθελε να μετατραπεί το σχολείο σε κλουβί, αλλά προφανώς θεωρεί ότι, αφού η δουλίτσα έγινε όπως την ήθελε, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ειπωθεί η αλήθεια και προφανώς θεώρησε απολύτως φυσιολογικό να μετατρέψουν σε φιέστα τα εγκαίνια του σχολείου αυτοί που ταλαιπώρησαν τη σχολική κοινότητα του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Σκηνή ντροπής και μάθημα εθελοδουλίας, ως κερασάκι στην τούρτα όσων συνέβησαν στο πολύπαθο 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

«Το 24ο Δημοτικό Σχολείο θα τους θυμίζει πάντα το χαμένο τους στοίχημα»
Αμετροέπεια της διοίκησης Μανδαλιανού στα εγκαίνια του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόοσμου
Φανή Μπαλάτογλου: Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την Ένωση Γονέων τόσο ενεργή
Βίκυ Τοπούζα: Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Γονέων και τον Λεωνίδα Ναθαναηλίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ