Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒίκυ Τοπούζα: Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Γονέων και τον Λεωνίδα Ναθαναηλίδη

Βίκυ Τοπούζα: Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Γονέων και τον Λεωνίδα Ναθαναηλίδη

Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου Βίκυ Τοπούζα έγραψε στο facebook τα παρακάτω, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης» για τα εγκαίνια του νέου κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου:

«Η Ένωση Γονέων όντως στάθηκε δίπλα μας, στο δίκαιο αγώνα των σχολείων μας, όπως σχολιάζει και η Φανή Μπαλάτογλου. Κι εμείς από το 19ο Δ.Σχ. Ευόσμου ευχαριστούμε θερμά την Ένωση και τον Λεωνίδα Ναθαναηλίδη για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση όλο αυτό το διάστημα.

Οι ανάγκες των σχολείων της περιοχής μας παραμένουν πολύ μεγάλες, τα προβλήματα στέγασης των σχολείων δεν έχουν λυθεί και ελπίζουμε μέσω και της Ένωσης Γονέων να πετύχουμε ακόμη περισσότερους στόχους!»

Η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων είναι η παρακάτω:

«Τη Δευτέρα 11/09 Αγιάστηκε κι εγκαινιάστηκε το 24ο Δημοτικό Σχολείου Ευόσμου. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου αλλά και στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου υπήρχε πάγια και διαχρονική θέση σε ότι αφορά τη λειτουργία του σχολείου και τον τρόπο αυτής η οποία και υιοθετήθηκε στον απόλυτο βαθμό προσπερνώντας άλλες  επιβλαβείς προτάσεις οι οποίες δεν παραλληλίζονταν με το καλώς νοούμενο συμφέρον των παιδιών και μαθητών της περιοχής.

Το 24ο Δημοτικό Σχολείου Ευόσμου αποτελεί ένα σχολείο κόσμημα για την ευρύτερη περιοχή κι έτσι φιλοδοξούμε και θα αγωνιστούμε να παραμείνει.

Σε ότι αφορά τους πανηγυρισμούς όσων βρίσκονταν τότε στο απέναντι πεζοδρόμιο και τώρα καυχιόνται σχετικά με τη λειτουργία του ακολουθούν πιστά τα όσα ο λαός λέει σχετικά με το ότι:

Το καλό και η επιτυχία έχει πάντοτε πολλούς γονείς, το κακό είναι ορφανό.

Καλή σχολική χρονιά με μια ακόμη ευχή, οι προδιαγραφές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου να αποτελέσουν στόχο και κίνητρο για τη μετατροπή όλων των Δημοτικών του Δήμου μας».

Φανή Μπαλάτογλου: Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την Ένωση Γονέων τόσο ενεργή
«Το 24ο Δημοτικό Σχολείο θα τους θυμίζει πάντα το χαμένο τους στοίχημα»
Σκηνή ντροπής στα εγκαίνια του κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου
Αμετροέπεια της διοίκησης Μανδαλιανού στα εγκαίνια του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόοσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ