Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣφοδρή επίθεση του Κλεάνθη Μανδαλιανού στη Μαρία Μανούκα

Σφοδρή επίθεση του Κλεάνθη Μανδαλιανού στη Μαρία Μανούκα

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στη Μαρία Μανούκα, υποψήφια δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός κατηγορεί τη Μαρία Μανούκα για ανέξοδες υποσχέσεις, για κατασυκοφάντηση των πολιτικών της αντιπάλων, για ενέργειες μόνο για το θεαθήναι, για υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, για υπερτίμηση των δυνατοτήτων της, για έλλειψη αίσθησης της πραγματικότητας. Ολόκληρη η ανάρτηση του δημάρχου είναι η εξής:

«H υποψήφια Δήμαρχος των ανέξοδων υποσχέσεων που η κατασυκοφάντηση των πολιτικών της αντιπάλων έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο της σπορ, ξαναχτύπησε, με αφορμή το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Η κυρία Μανούκα με κατηγορεί προσωπικά ότι δεν αντέδρασα, υποσχόμενη μάλιστα, ότι αν εκλεγεί θα βάλει «πλάτη» για να ανοίξει ξανά το κατάστημα.

Η… υψηλή κριτική και τα μεγάλα λόγια εκστομίζονται, τη στιγμή που η συγκεκριμένη δεν έχει κάνει το παραμικρό για να εμποδίσει την απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ, όταν από την πλευρά τους ο Δήμος και ο Δήμαρχος εξέφρασαν συντεταγμένα την αντίθεσή τους, μέσω του επίσημου οργάνου των Δήμων, όπως όφειλαν να πράξουν.  Συγκεκριμένα, εκδόθηκε ανακοίνωση από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), μιας και κλείνουν 160 καταστήματα ΕΛΤΑ σε όλη την χώρα, η οποία πρόκειται να κοινοποιηθεί στον Πρωθυπουργό, στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και στη διοίκηση των ΕΛΤΑ (https://kede.gr/diamartyria-tou-d-s-tis-kede-gia-to…/).

Είναι προφανές ότι οποιαδήποτε άλλη διαμαρτυρία από την πλευρά μας δεν θα μπορούσε να παράξει αποτέλεσμα και θα ήταν για τα μάτια του κόσμου.

Αλήθεια, αφού η υποψήφια Δήμαρχος κόπτεται τόσο για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο Ελευθέριο Κορδελιό, γιατί περιμένει την 9η Οκτωβρίου για να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στη διοίκηση των ΕΛΤΑ και δεν το έπραξε πριν από το κλείσιμο του, αφού τα καταστήματα που κλείνουν είναι αναρτημένα στη Διαύγεια και είχε γνώση;

Σε κάθε περίπτωση από την έως τώρα πορεία της η κ. Μανούκα αποδεικνύει ότι την αφορά μόνο το θεαθήναι, δίνοντας υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ανάμεσα σε αυτές και η επίλυση του προβλήματος του ΟΑΣΘ που δεν κατάφεραν να λύσουν τέσσερις πρωθυπουργοί και πέντε κυβερνήσεις και η ελλιπής αστυνόμευση, ζήτημα που αδυνατεί να επιλύσει έως τώρα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η κ. Μανούκα όχι μόνο υπερεκτιμά τις δυνατότητες της, αλλά για μία ακόμα φορά αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι η διοίκηση των έργων όχι των λόγων, ας παραδειγματιστούν όλοι από αυτό, πράττοντας τα δέοντα προτού διατυπώσουν οποιαδήποτε κριτική».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ