Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ανάπτυξη όλης της περιοχής γύρω από την οδό Αντώνη Τρίτση»

«Ανάπτυξη όλης της περιοχής γύρω από την οδό Αντώνη Τρίτση»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Αστέρης Μπαξεβάνης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Η εμπορική ανάπτυξη της οδού Αντώνη Τρίτση στον Εύοσμο, κυρίως με τις επιχειρήσεις εστίασης, μπορεί να γίνει η βάση για μεγάλη οικονομική ανάπτυξη στη γύρω περιοχή, αρκεί να υπάρξει πολιτική βούληση.

Με βάση την οδό Τρίτση, μπορούν να γίνουν κάποιες απλές κινήσεις ώστε η οικονομική της ανάπτυξη να επεκταθεί στους μεγάλους κάθετους δρόμους (Ιθάκης, Εθνικής Αντιστάσεως και Ολυμπιάδος), μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρξουν απλές παρεμβάσεις όπως το να επεκταθεί ο καλός φωτισμός, που προσφάτως τοποθετήθηκε στην Τρίτση, σε όλες τις οδούς που προαναφέρθηκαν, να γίνουν οι κυκλικοί κόμβοι στην οδό 25ης Μαρτίου για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία και να εξασφαλιστεί πάρκινγκ στην περιοχή. Το πάρκινγκ μπορεί να εξασφαλιστεί με διαμόρφωση της οδού Ακαδήμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, αφού υπάρχουν οι πεζογέφυρες που διευκολύνουν την επικοινωνία των περιοχών άνωθεν και κάτωθεν της περιφερειακής οδού.

Τέτοιες απλές ενέργειες θα αναβαθμίσουν την περιοχή, αφού η πρόσβαση σ’ αυτήν είναι πολύ εύκολη από την περιφερειακή οδό και εφόσον γίνει εύκολο και το παρκάρισμα, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να δημιουργηθεί μεγάλη αγορά, ελκυστική για τους κατοίκους ολόκληρης της Θεσσαλονίκης. Εφόσον οι δημότες τιμήσουν με την ψήφο τους εμένα και την παράταξη με την οποία θέτω υποψηφιότητα, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιηθεί ο παραπάνω σχεδιασμός».

Αστέρης Μπαξεβάνης: Συνολική εμπορική ανάπτυξη του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Αστέρης Μπαξεβάνης: Δράσεις αντάξιες του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας
Αστέρης Μπαξεβάνης: Πρόσβαση των δημοτών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Αστέρης Μπαξεβάνης: Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε εκδήλωση στηρίζει την αγορά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ