Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Γιώργος Σταυρίδης υποψήφιος κηδεμόνας του Λευτέρη Αλεξανδρίδη!

Ο Γιώργος Σταυρίδης υποψήφιος κηδεμόνας του Λευτέρη Αλεξανδρίδη!

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, θα είναι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές, αλλά είναι επιπλέον υποψήφιος κηδεμόνας του υποψηφίου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Στα όσα απαράδεκτα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κύριος Σταυρίδης για τον κύριο Αλεξανδρίδη, η Δέσποινα Θεοχάρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Αλεξανδρίδη, έκανε το παρακάτω σχόλιο:

«Κύριε Σταυρίδη, αυτό που κάνετε δεν θέλω να το χαρακτηρίσω, αλλά, αν θέλετε, να πούμε στον κύριο Αλεξανδρίδη να σας ορίσει κηδεμόνα για να μάθετε περισσότερα. Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι μπήκε πρώτος στο πανεπιστήμιο και ότι έχει περάσει και τα 24 μαθήματα των δύο ετών. (Έτσι πληροφοριακά)».

Το ερώτημα είναι εάν μπορεί ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης να ορίσει κηδεμόνα του τον Γιώργο Σταυρίδη ή πρέπει να γίνει δημοτικό δημοψήφισμα για το ζήτημα. Ας κάνει κι ένα τέτοιο δημοψήφισμα ο κύριος Σταυρίδης. Έτσι κι αλλιώς μια παρωδία ζούμε με τη διοίκηση Μανδαλιανού και την αντιδημαρχία του κυρίου Σταυρίδη, οπότε θα ζήσουμε κι ένα δημοψήφισμα παρωδία. Μικρό το κακό.

Σ.

«Κλειδί της αποτυχίας της παράταξης Μανδαλιανού ο Γιώργος Σταυρίδης»
«Αστροναύτες έχει πολλούς η διοίκηση Μανδαλιανού»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ