Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑστέρης Μπαξεβάνης: Πρόσβαση των δημοτών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Αστέρης Μπαξεβάνης: Πρόσβαση των δημοτών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Αστέρης Μπαξεβάνης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Οι δημότες πρέπει να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου είτε με τη φυσική τους παρουσία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είτε από το κανάλι του δήμου στο youtube.

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, όπως είναι αυτή τη στιγμή, δεν βοηθάει τους δημότες να παραβρεθούν στις συνεδριάσεις, αφού στην κυριολεξία πρέπει να στέκονται πάνω από τα κεφάλια των δημοτικών συμβούλων. Από την άλλη ο ήχος της μετάδοσης των συνεδριάσεων από το κανάλι του δήμου στο youtube είναι τις περισσότερες φορές απαράδεκτος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις όσοι θα το ήθελαν.

Ο ήχος της μετάδοσης των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου είναι εύκολο να διορθωθεί και πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μπορούσε να διαμορφωθεί κατά την πανδημία του κορονοϊού, που οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνταν με τηλεδιάσκεψη, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Πρέπει όμως και αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό, προκειμένου οι δημότες να μπορούν εύκολα να παραβρεθούν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου».

Αστέρης Μπαξεβάνης: Δράσεις αντάξιες του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας
Αστέρης Μπαξεβάνης: Συνολική εμπορική ανάπτυξη του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
«Ανάπτυξη όλης της περιοχής γύρω από την οδό Αντώνη Τρίτση»
Αστέρης Μπαξεβάνης: Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε εκδήλωση στηρίζει την αγορά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ