Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά ο κύριος Σωτηράκης κάνει λογικές ερωτήσεις όποτε θέλει

Τελικά ο κύριος Σωτηράκης κάνει λογικές ερωτήσεις όποτε θέλει

Ο κύριος Σωτηράκης απάντησε χθες στο δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Απροκάλυπτη κοροϊδία του Κώστα Σωτηράκη προς σχολικές καθαρίστριες». Ο κύριος Σωτηράκης, πέραν των υπολοίπων, αναρωτήθηκε αν άλλες αποφάσεις βγάζουν τα δικαστήρια της Αθήνας και άλλες της Θεσσαλονίκης.

Εύλογο το ερώτημα του κυρίου Σωτηράκη. Τελικά ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ όποτε θέλει κάνει λογικές ερωτήσεις.

Αναρωτιέται όμως κανείς γιατί δεν έκανε λογικές ερωτήσεις πριν σηκώσει το χέρι του και ψηφίσει ότι το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) δεν ανήκει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Αναρωτιέται κανείς γιατί κατηγόρησε ως σφετεριστές ξένης περιουσίας όσους φώναζαν πως το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο.

Όταν κανείς θέτει λογικά και εύλογα ερωτήματα, σημαίνει ότι δεν είναι αφελής και ότι δεν κάνει τίποτα από αφέλεια. Ας μας εξηγήσει λοιπόν ο λογικός κύριος Σωτηράκης γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι με την δημοτική περιουσία του ΘΕΠΑΝ. Έτσι θα συμπεριφερόταν με την προσωπική του περιουσία; Ας μας εξηγήσει και για την πρόσφατη ανταλλαγή δημοτικής περιουσίας και ας μας απαντήσει εάν έτσι θα συμπεριφερόταν με την προσωπική του περιουσία. Ας δώσει και σ’ αυτές τις υποθέσεις λογικές απαντήσεις.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ