Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπροκάλυπτη κοροϊδία του Κώστα Σωτηράκη προς σχολικές καθαρίστριες

Απροκάλυπτη κοροϊδία του Κώστα Σωτηράκη προς σχολικές καθαρίστριες

Σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου, 12 σχολικές καθαρίστριες με σύμβαση από τον ΟΑΕΔ ζήτησαν παρέκταση για να δικαστεί στην Αθήνα η προσφυγή μονιμοποίησής τους.

Ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σωτηράκης, είπε πως θα τις δώσει την ευκαιρία εισάγοντας το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά η διοίκησή του θα το καταψηφίσει.

Μεγάλη η χάρη του κυρίου Σωτηράκη που θα εισάγει προς συζήτηση το θέμα, αλλά θα το καταψηφίσει. Και να μην το εισήγε, θα το έκανε η αντιπολίτευση με συγκέντρωση υπογραφών. Καμία χάρη δεν κάνει ο κύριος Σωτηράκης στις σχολικές καθαρίστριες και καμία ευκαιρία δεν τις δίνει. Αφενός τις εμπαίζει απροκάλυπτα και αφετέρου πετάει για μια ακόμα φορά την μπάλα στην αντιπολίτευση για να ψηφίσουν το θέμα οι δημοτικοί της σύμβουλοι και να πάνε εκείνοι στον εισαγγελέα. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης είναι μόνο για να κάνουν ανέξοδα τους καλούς και να παίρνουν τους μισθούς.

Α.Π.

Κώστας Σωτηράκης: Άλλες αποφάσεις βγάζουν τα δικαστήρια της Αθήνας και άλλες της Θεσσαλονίκης;
Τελικά ο κύριος Σωτηράκης κάνει λογικές ερωτήσεις όποτε θέλει
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ