Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος Νεοδημοκράτης υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είναι διαπλεκόμενος;

Ποιος Νεοδημοκράτης υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είναι διαπλεκόμενος;

Μετά το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, ο οποίος συνεχώς αναφέρει πως η δική του παράταξη δεν εξαρτάται από οικονομικά συμφέροντα, αφήνοντας να εννοηθεί πως άλλες εξαρτώνται, και ο υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Τασούλης ξεκίνησε το ίδιο «βιολί», γράφοντας ότι οι υποψήφιοι της παράταξής του δεν έχουν περίεργες και σκοτεινές διασυνδέσεις, δεν είναι διαπλεκόμενοι, αφήνοντας κι αυτός με τη σειρά του να εννοηθεί πως υποψήφιοι άλλων παρατάξεων έχουν περίεργες και σκοτεινές διασυνδέσεις και είναι διαπλεκόμενοι.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πέντε άνθρωποι έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους για το δημαρχιακό θώκο και είναι ο νυν δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, η Μαρία Μανούκα, υποψήφια στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη του Πέτρου Σούλα, ο Μιλτιάδης Τασούλης, υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη του Πέτρου Σούλα και ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κοκονάς. Οι τέσσερις πρώτοι προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία και στα ψηφοδέλτιά τους έχουν και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο πέμπτος προέρχεται και στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Όταν οι κύριοι Μανδαλιανός και Τασούλης μιλούν για εξαρτήσεις υποψηφίων από οικονομικά συμφέροντα, για περίεργες και σκοτεινές διασυνδέσεις και για διαπλεκόμενους, σε ποιους αναφέρονται; Στον κύριο Αλεξανδρίδη, στην κυρία Μανούκα ή και στους δύο; Ή μήπως αναφέρονται στον κύριο Κοκονά; Γιατί οι κύριοι Μανδαλιανός και Τασούλης δεν κατονομάζουν τους εξαρτημένους από τα οικονομικά συμφέρονται και τα οικονομικά συμφέροντα από τα οποία εξαρτώνται; Πήγαν οι κύριοι Μανδαλιανός και Τασούλης στον Κυριάκο Μητσοτάκη να του πουν ότι άνθρωποι προερχόμενοι από τη Νέα Δημοκρατία με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι εξαρτημένοι από οικονομικά συμφέροντα; Εάν δεν πήγαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί δεν πήγαν; Εάν πήγαν, τι απάντηση πήραν;

Οι κύριοι Μανδαλιανός και Τασούλης σίγουρα δεν πήγαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αναφέρουν όλα αυτά, αλλά δεν πήγαν ούτε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης. Ο κύριος Μανδαλιανός θέλει να ξαναγίνει δήμαρχος και ο κύριος Τασούλης δημοτικός σύμβουλος, λέγοντας ανυπόστατα πράγματα ανέξοδα, χωρίς ονόματα και διευθύνσεις. Λένε κουβέντες στιγματίζοντας συνυποψηφίους τους, χωρίς να λένε λεπτομέρειες δημοσίως. Αλήθεια, οι κύριοι Μανδαλιανός και Τασούλης τι λένε όταν τους ρωτάνε οι δημότες κατ’ ιδίαν για τους εξαρτημένους από οικονομικά συμφέροντα υποψηφίους; Τότε μάλλον γίνονται λαλίστατοι.

Έστω, για την οικονομία της συζήτησης, ότι οι κύριοι Μανδαλιανός και Τασούλης δεν σκέφτηκαν να ενημερώσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τους διαπλεκόμενους υποψηφίους με οικονομικά συμφέροντα και έστω ότι δεν τους το πρότεινε κανείς συνεργάτης τους. Τώρα, που τους δόθηκε η ιδέα, θα τον ενημερώσουν; Θα τον ενημερώσουν για τους Νεοδημοκράτες υποψηφίους που έχουν περίεργες και σκοτεινές διασυνδέσεις;

Βασίλης Κιμ.

Ο κύριος Τασούλης δεν γνωρίζει κάποιον διαπλεκόμενο υποψήφιο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Να κατονομάσει ο κύριος Τασούλης τους διαπλεκόμενους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ