Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπάντηση του Μιλτιάδη Τασούλη στο άρθρο με τίτλο «Να κατονομάσει ο κύριος...

Απάντηση του Μιλτιάδη Τασούλη στο άρθρο με τίτλο «Να κατονομάσει ο κύριος Τασούλης τους διαπλεκόμενους»

Απάντηση στο άρθρο με τίτλο: «Να κατονομάσει ο κύριος Τασούλης τους διαπλεκόμενους»  την  04 Ιουλίου 2023  του κου Σ.

Κύρια(-ε)  “Σ.”  (εκτιμώ ότι θα είστε κάποιος από τους δημοσιογράφους της ψηφιακής σελίδας ) , αρχικά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας να αναζητήσετε το κείμενο της ιδρυτικής διακήρυξης της ομάδας ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ και την αναφορά σας, έστω σε τμήμα αυτού του κειμένου που με την προβολή του στην σελίδα σας φροντίζετε για την ενημέρωση των πολιτών του δήμου μας. 

Θα μου επιτρέψετε όμως για την ορθότερη και πληρέστερη ενημέρωση, να σας αποστείλω το πλήρες κείμενο της διακήρυξης, ώστε να λάβουν γνώση και οι πολίτες από τη μία, από την άλλη να σαν ενημερώσω ότι μέσα από αυτό το εν λόγω κείμενο προσδιορίζεται η ταυτότητα των στελεχών και της ομάδας μας.

“Δύο ολόκληρες δεκαετίες προσωπικής παρουσίας στα κοινά της περιοχής και με ειλικρινή διάθεση προσφοράς δημιουργήσαμε μία μοναδική ομάδα ανθρώπων , γνωστών για τις ικανότητες και το κοινωνικό τους έργο. Χωρίς κομματικά κριτήρια, χωρίς περίεργες και σκοτεινές διασυνδέσεις, χωρίς διαπλοκές και αστειότητες. Άνθρωποι με μεράκι που μας γνωρίζετε ήδη οι περισσότεροι αναλάβαμε να συνθέσουμε την παράταξη «ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ» για να δουλέψουμε και να προετοιμάσουμε τον Δήμο μας να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Τα τελευταία χρόνια γυρίζουμε ασταμάτητα και καταγράφουμε προβλήματα , συλλέγουμε στοιχεία, επεξεργαζόμαστε τις προτάσεις σας, ερχόμαστε σε επαφή με φορείς, με τους συμπολίτες μας και διαθέτουμε ολοκληρωμένο και λεπτομερές σχέδιο δράσης που θα φέρει γρήγορα αποτελέσματα και θα επιλύσει χρόνια προβλήματα για τα οποία οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ξεκάθαρες θέσεις, χωρίς μισόλογα ,κυρίως με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών.

Εάν θέλεις πραγματικά να συμμετάσχεις στις διεργασίες για το μέλλον του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου έλα σε επαφή μαζί μας, ενημέρωσέ μας για τυχόν προβλήματα, δώσε μας ιδέες, στείλε μας τις προτάσεις σου, εντάξου στην ομάδα εργασίας στον τομέα που θέλεις να προσφέρεις.

Δουλεύουμε ομαδικά, μένουμε και προσφέρουμε στον τόπο μας.

Πάνω από όλα χτίζουμε … και βάζουμε «ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ στο Ελευθέριο Κορδελιό και τον Εύοσμο.”

… Κυρία(-ε) “Σ.” Με σαφήνεια εγώ μιλώ για τα στελέχη της ομάδας μου και για τα στοιχεία αξιών της παράταξης μας. Δεν είπα για τα στελέχη των άλλων συνδυασμών. Ούτε μιλάω με μισόλογα και υπονοούμενα.   Εμείς είμαστε έτσι. Δεν σημαίνει ότι οι άλλοι είναι αλλιώς

 Κάθε σύγκριση με άλλους επικεφαλής συνδυασμών και κάθε άλμα σκέψης και λογικής δεν νομίζω ότι είναι βάσιμη. Γεννά όμως προβληματισμό για τον τρόπο που μέσα από το δημοσιογραφικό σας βλέμμα το έχετε δει και μου γεννάτε επιπρόσθετα το ερώτημα εάν εσείς μέσα από την ιδιότητα του δημοσιογράφου, νομίζω ότι ως δημοσιογράφος αρθρογραφήσατε, μέσα από το ρεπορτάζ που έχετε κάνει ή οφείλετε να κάνετε να αναδείξετε εάν γνωρίζετε, στοιχεία διαπλοκής στον αυτοδιοικητικό κόσμο του δήμου μας και εάν ναι να τους αποκαλύψετε …..

…. οι πολίτες περιμένουν και θέλουν να μάθουν.

      Μίλτος  Τασούλης

Αγρόν. & Τοπογράφος Μηχανικός

Υπ. Δήμαρχος με την Παράταξη

    “ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ”

Να κατονομάσει ο κύριος Τασούλης τους διαπλεκόμενους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ