Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝα κατονομάσει ο κύριος Τασούλης τους διαπλεκόμενους

Να κατονομάσει ο κύριος Τασούλης τους διαπλεκόμενους

Διαβάζουμε χορηγούμενο κείμενο του υποψηφίου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδη Τασούλη στο facebook όπου μεταξύ άλλων γράφει για τους ανθρώπους της παράταξής του:

«Χωρίς κομματικά κριτήρια, χωρίς περίεργες και σκοτεινές διασυνδέσεις, χωρίς διαπλοκές και αστειότητες».

Να κατονομάσει ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης ποιοι υποψήφιοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχουν περίεργες και σκοτεινές διασυνδέσεις, ποιοι υποψήφιοι είναι διαπλεκόμενοι. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν υποψήφιοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου που έχουν περίεργες και σκοτεινές διασυνδέσεις, που είναι διαπλεκόμενοι και ο κύριος Τασούλης να μην τους κατονομάζει. Δεν γίνεται δηλαδή να υπάρχουν υποψήφιοι που θα ρίξουν ακόμα πιο χαμηλά το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, εάν εκλεγούν, και ο κύριος Τασούλης να μην λέει τα ονόματά τους.

Εάν δεν πει τα ονόματά τους ο κύριος Τασούλης και δεν πει τι ακριβώς εννοεί, τότε οι κουβέντες του είναι απλά εκτόξευση λάσπης προς όλες τις κατευθύνσεις, ίδιας ακριβώς με αυτήν που εκτοξεύει ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός όταν μιλάει για εξαρτήσεις από οικονομικά συμφέροντα. Εάν οι κύριοι Τασούλης και Μανδαλιανός δεν τολμούν να πούνε ονόματα γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι με μηνύσεις, ας αποσυρθούν γιατί δεν κάνουν για εκπρόσωποι των δημοτών. Όποιος θέλει να γίνει δήμαρχος με διαδόσεις και κουτσομπολιά, χωρίς να λέει ονόματα και διευθύνσεις, για δήμαρχος δεν κάνει. Δεν γίνεται να πάμε στις εκλογές με φήμες, διαδόσεις και μισόλογα, επειδή οι κύριοι Μανδαλιανός και Τασούλης θεωρούν πως έτσι μπορούν να κερδίσουν ψήφους.

Σ.

Ποιος Νεοδημοκράτης υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είναι διαπλεκόμενος;
Απάντηση του Μιλτιάδη Τασούλη στο άρθρο με τίτλο «Να κατονομάσει ο κύριος Τασούλης τους διαπλεκόμενους»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ