Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝίκος Ανδρουλάκης όπως Κλεάνθης Μανδαλιανός

Νίκος Ανδρουλάκης όπως Κλεάνθης Μανδαλιανός

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, και ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, έχουν στενό τους συνεργάτη τον Κώστα Σωτηράκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, εκτός από κοινό στενό συνεργάτη, έχουν και παρόμοια συμπεριφορά.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, την πρώτη διετία της διοίκησής του, έδωσε μία έδρα από τις έδρες της παράταξής του στη Δημοτική Επιχείρηση σε παράταξη της αντιπολίτευσης. Τη δεύτερη διετία ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν έδωσε την έδρα όχι γιατί η παράταξη της αντιπολίτευσης δημιούργησε προβλήματα στη Δημοτική Επιχείρηση, όχι γιατί απουσίαζε από τις συνεδριάσεις, αλλά γιατί δεν χόρευε στο ρυθμό που ο δήμαρχος χτυπούσε το νταούλι.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στέρησε τη βουλευτική έδρα από τον Χάρη Καστανίδη όχι γιατί ο Χάρης Καστανίδης δεν ήταν συνεπής βουλευτής, αλλά γιατί προφανώς δεν χόρευε στο ρυθμό που ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ χτυπούσε το νταούλι.

Είναι σίγουρο ότι και την απόφαση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και την απόφαση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ τις στήριξε και τις σιγόνταρε ο Κώστας Σωτηράκης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Κοινή στάση των Κλεάνθη Μανδαλιανού και Νίκου Ανδρουλάκη στο ήθος και το όραμα, με κοινό παρονομαστή τον Κώστα Σωτηράκη.

Βασίλης Κιμ.

Ο Κώστας Σωτηράκης έπρεπε να επιμείνει για την έδρα του Χάρη Καστανίδη…
Τελικά ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα έχει εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο…
Το ήθος και το όραμα της διοίκησης Μανδαλιανού μεταφέρθηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή
Αυτοί που κατηγόρησαν τη Φωτεινή Πεσματζόγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ