Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτοί που κατηγόρησαν τη Φωτεινή Πεσματζόγλου

Αυτοί που κατηγόρησαν τη Φωτεινή Πεσματζόγλου

Οι άνθρωποι οι οποίοι «εκπαραθύρωσαν» τον πρώτο σε ψήφους υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Χάρη Καστανίδη, τόλμησαν να κατηγορήσουν τη Φωτεινή Πεσματζόγλου γιατί τους εγκατέλειψε μετά τις εκλογές.

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Η ομάδα Σωτηράκη στη διοίκηση Μανδαλιανού κλωθογυρίζει τα πράγματα κατά πώς τη συμφέρει. Ηθικό να κρατήσει τη μοναδική έδρα του ΠΑΣΟΚ ο κύριος Ανδρουλάκης στην Α΄ Θεσσαλονίκης και να την στερήσει από τον Χάρη Καστανίδη, αφήνοντας αυτήν την τεράστια εκλογική περιφέρεια χωρίς εκπροσώπηση στη Βουλή, ανήθικο να εγκαταλείψει η Φωτεινή Πεσματζόγλου τη διοίκηση Μανδαλιανού αμέσως μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, επειδή ο δήμαρχος τη στήριξε σαν υποψήφια βουλευτή μοιράζοντας σοκολατάκια στις περιοδείες της.

Είναι φοβερό πράγμα να κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν και την ίδια στιγμή να κατηγορείς άλλους. Εάν πάλι αδικούμε την ομάδα Σωτηράκη γιατί αυτή δεν συμφωνεί με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ στον Χάρη Καστανίδη, μπορούν να το δηλώσουν και να το δημοσιεύσουμε. Δυστυχώς όμως μια χαρά συμφωνούν με τον Ανδρουλάκη. Με την Πεσματζόγλου διαφωνούν. Η υποκρισία στο ζενίθ.

Κ. Τσ.

Το ήθος και το όραμα της διοίκησης Μανδαλιανού μεταφέρθηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή
Τελικά ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα έχει εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο…
Ο Κώστας Σωτηράκης έπρεπε να επιμείνει για την έδρα του Χάρη Καστανίδη…
Νίκος Ανδρουλάκης όπως Κλεάνθης Μανδαλιανός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ