Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο ήθος και το όραμα της διοίκησης Μανδαλιανού μεταφέρθηκε στην κεντρική πολιτική...

Το ήθος και το όραμα της διοίκησης Μανδαλιανού μεταφέρθηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή

Τόσο ήθος και όραμα, που διαθέτει η διοίκηση Μανδαλιανού, δεν μπορούσε να το κρατήσει εγωιστικά όλο για τον εαυτό της κι έτσι αποφάσισε να δώσει μερικά κιλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Με ήθος και με όραμα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κράτησε τη μοναδική έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης, αφήνοντας μια τεράστια εκλογική περιφέρεια χωρίς εκπροσώπηση και πετώντας τον Χάρη Καστανίδη εκτός Βουλής. Ο κύριος Ανδρουλάκης δεν επέλεξε κάποια από τις άλλες εκλογικές περιφέρειες, όπου το ΠΑΣΟΚ διέθετε κι άλλους βουλευτές για να το εκπροσωπήσουν. Επέλεξε να στερήσει το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης από τη μία και μοναδική έδρα την οποία διέθετε το κόμμα του.

Με ήθος και με όραμα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ξέχασε όλα τα περί επιστροφής της έδρας στον Χάρη Καστανίδη μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Εδώ η έδρα, εκεί η έδρα, πάει η έδρα, αλλά πάντα με ήθος και με όραμα. Ίσως με ήθος και με όραμα θα μπορούσε να μας εξηγήσει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κώστας Σωτηράκης με πόσο ήθος και με πόσο όραμα στέρησαν από τον κύριο Καστανίδη την έδρα.

Γιατί στέρησαν όμως από τον Χάρη Καστανίδη την έδρα; Οι δικαιολογίες του κυρίου Ανδρουλάκη γι’ αυτό το ζήτημα είναι ίδιου επιπέδου με τις δικαιολογίες που έλεγε, πριν λίγες ημέρες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ο πρόεδρος Γιώργος Ρούμελης για τους λόγους που δεν ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους σχετικά με την απουσία του δημάρχου. Φαίνεται πως η ομάδα του κυρίου Ανδρουλάκη στη διοίκηση Μανδαλιανού έχει απόλυτη ταύτιση με τον αρχηγό της ακόμα και στο επίπεδο των δικαιολογιών, οι οποίες φωτοβολούν ήθος και όραμα, πνεύμα και ηθική.

Πνεύμα και ηθική! Τον Αυλωνίτη στην «Ωραία των Αθηνών» θυμίζουν, αλλά σίγουρα υπάρχει διάσταση απόψεων για το ποιος θα ερμηνεύσει το ρόλο του Αυλωνίτη, ο Ανδρουλάκης ή ο Σωτηράκης. Εμείς ψηφίζουμε ανεπιφύλαχτα Κώστα Σωτηράκη.

Κώστας Καρακώστας

Αυτοί που κατηγόρησαν τη Φωτεινή Πεσματζόγλου
Τελικά ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα έχει εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο…
Ο Κώστας Σωτηράκης έπρεπε να επιμείνει για την έδρα του Χάρη Καστανίδη…
Νίκος Ανδρουλάκης όπως Κλεάνθης Μανδαλιανός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ