Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Μανδαλιανός τελικά δεν γνώριζε όλα τα προβλήματα του δήμου

Ο κύριος Μανδαλιανός τελικά δεν γνώριζε όλα τα προβλήματα του δήμου

«Δεν του ήταν άγνωστα τα προβλήματα και οι άνθρωποι του Ευόσμου. Γνώριζε και γνωρίζει. Και απ’ την καλή κ απ’ την ανάποδη. Τα πάντα!!!», έγραψε ο Πέτρος Λεμπετλής για τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό.

«Κλεάνθης Μανδαλιανός: Έταξα θερινό σινεμά χωρίς να ξέρω τις παθογένειες της περιοχής». Αυτός είναι τίτλος της «Αγκίδας» στις 17 Νοεμβρίου 2022. Που έταξε προεκλογικά ο δήμαρχος να κάνει θερινό σινεμά; Πίσω από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο. Γιατί έταξε πως θα κάνει πάρκινγκ στο συγκεκριμένο σημείο; Γιατί, όπως ο ίδιος είπε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν γνώριζε ότι στην περιοχή υπάρχει πρόβλημα πάρκινγκ.

Ο δήμαρχος δεν γνώριζε ότι υπάρχει πρόβλημα πάρκινγκ γύρω από το δημαρχείο, κάτι που δεν το ξέρει μόνο όποιος δεν πηγαίνει στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου έστω και με τα πόδια. Κι αν κάποιος δεν γνωρίζει το πρόβλημα του παρκαρίσματος στο κέντρο του Ευόσμου, το οποίο φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, πώς μπορεί να γνωρίζει τα υπόλοιπα προβλήματα του δήμου;

Κιμ. Ο.

Ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός μπορεί να γίνει ιατρός;
Δεν θα προβεί σε αντίλογο ο Πέτρος Λεμπετλής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ