Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλεάνθης Μανδαλιανός: Έταξα θερινό σινεμά χωρίς να ξέρω τις παθογένειες της περιοχής

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Έταξα θερινό σινεμά χωρίς να ξέρω τις παθογένειες της περιοχής

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου 2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Κοντσίδης κατηγόρησε το δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό ότι είπε ψέματα πως θα μετατρέψει σε θερινό σινεμά το οικόπεδο Παπανικολάου, το οποίο βρίσκεται πίσω από την πλατεία Ευόσμου και χρησιμοποιείται ως άτυπο πάρκινγκ.

Ο κύριος Μανδαλιανός ισχυρίστηκε πως είπε προεκλογικά ότι θα μετατρέψει το χώρο σε θερινό σινεμά, αλλά δεν είναι ψεύτης που δεν υλοποίησε τη δέσμευσή του. Πώς δικαιολόγησε την αθέτηση της δέσμευσής του; Καμαρώστε απάντηση του κυρίου Μανδαλιανού:

«Το είπα. Ναι το είπα. Το είπα κύριε Κοντσίδη. Είπα για θερινό σινεμά, αλλά κάποια στιγμή οι συνθήκες. Λοιπόν, ακούστε λιγάκι. Προσπαθείτε λίγο να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι. Προσπαθείτε λιγάκι να δείτε τι ειπώθηκε προεκλογικά και τι δεν έγινε για να καυτηριάσετε κάποια πράγματα. Δεν είναι έτσι. Όντως χωρίς να ξέρω τις παθογένειες της περιοχής γιατί δεν είχα προηγούμενη θητεία στα δημοτικά δρώμενα, λοιπόν, είπα για το θερινό σινεμά. Όταν υπάρχει θέμα παρκαρίσματος στην όλη περιοχή για να λειτουργήσουν τα μαγαζιά δυστυχώς εκείνο το σημείο παρέμεινε πάρκινγκ».

Τι είπε ο κύριος δήμαρχος απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους και στους δημότες που παρακολουθούσαν διαδικτυακά τη συνεδρίαση; Τους είπε πως δεν μπορεί να λογιστεί σαν ψεύτης γιατί είχε άγνοια των παθογενειών της περιοχής, ακόμα και αυτής πέριξ του δημαρχείου Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Μανδαλιανός έθεσε υποψηφιότητα για να σώσει το δήμο χωρίς να γνωρίζει τις παθογένειες του δήμου.

Γιατί δεν γνώριζε ο κύριος Μανδαλιανός τις παθογένειες του δήμου; Γιατί δεν είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά δρώμενα, απάντησε ο ίδιος ο κύριος δήμαρχος. Μα το να μην γνωρίζεις τι γίνεται με το πρόβλημα της στάθμευσης στο κέντρο του δήμου δεν είναι γιατί δεν έχεις ασχοληθεί με τα δημοτικά δρώμενα, αλλά γιατί έχεις πλήρη άγνοια των όσων επικρατούν στο δήμο.

Ο κύριος Μανδαλιανός δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι γύρω από την πλατεία Ευόσμου επικρατεί τεράστιο πρόβλημα παρκαρίσματος γι’ αυτό έταζε θερινά σινεμά και λαγούς με πετραχήλια, όπως τώρα τάζει πράσινες διαδρομές με πράσινα άλογα. Ο άνθρωπος που δικαιολογεί με τέτοια επιχειρήματα τα όσα έταζε προεκλογικά και δεν έκανε μετεκλογικά, θέλει να εκλεγεί ξανά δήμαρχος.

Είναι και ορισμένοι που συνεχίζουν να στηρίζουν έναν δήμαρχο που όχι απλά έχει άγνοια της πραγματικότητας του δήμου, αλλά που δεν αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δηλώνοντας πως δεν γνώριζε ότι υπάρχει στο κέντρο του δήμου τεράστιο πρόβλημα στάθμευσης. Και τότε τι γνώριζε και γιατί έθεσε υποψηφιότητα να γίνει δήμαρχος; Από τι ακριβώς θα έσωζε το δήμο;

Κιμ. Ο.

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν πήγαινε ούτε για καφέ στην πλατεία;!
Πολυχώρος το οικόπεδο Παπανικολάου πίσω από την πλατεία Ευόσμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ