Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροτεραιότητα ήταν η σαρδελοποίηση των 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου

Προτεραιότητα ήταν η σαρδελοποίηση των 19ου και 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου

Στο υπόμνημα που παρέδωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου του 2023, τον ενημερώνει πως είναι προτεραιότητα η ανέγερση του Ειδικού Σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. – Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για ΑΜΕΑ.

Ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεται ο δήμαρχος στην ανέγερση του Ειδικού Σχολείου σ’ ένα απλό υπόμνημα προς τον πρωθυπουργό, μαρτυρά τι λογής προτεραιότητα είναι για τον ίδιο και τη διοίκησή του η ανέγερση του Ειδικού Σχολείου.

Δυστυχώς και από το υπόμνημα προς τον πρωθυπουργό συμπεραίνεται ότι δεν είναι προτεραιότητα για τον δήμαρχο και τη διοίκησή του η ανέγερση του Ειδικού Σχολείου. Δυστυχώς προτεραιότητα έγινε το παρακαλετό για την ανέγερση σχολικού κτηρίου, εξαιτίας της άρνησης σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας να δεχτεί τους αντιπαιδαγωγικούς σχεδιασμούς της διοίκησης Μανδαλιανού. Δυστυχώς μέχρι να γίνει προτεραιότητα το παρακαλετό μήπως και ανεγερθεί Ειδικό Σχολείο, προτεραιότητα ήταν επί τρία χρόνια η σαρδελοποίηση-συστέγαση των 19ου και 23ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου.

Αυτή και μόνο ήταν η προτεραιότητα της διοίκησης Μανδαλιανού και όχι η ανέγερση σχολικού κτηρίου για το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού.

Μπάμπης Ι.

Τέτοιο είναι το ενδιαφέρον του Κλεάνθη Μανδαλιανού για το Ειδικό Σχολείο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ