Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί επέλεξε αυτήν τη συνεδρίαση ο δήμαρχος;

Γιατί επέλεξε αυτήν τη συνεδρίαση ο δήμαρχος;

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 8ης Μαρτίου, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός επιτέθηκε σφοδρά στον Λεωνίδα Ναθαναηλίδη, ενώ εκείνος απουσίαζε, με αφορμή την κριτική που ο δεύτερος άσκησε στη διοίκηση του δήμου το μεσημέρι της ίδιας μέρας για την κατάσταση που βρίσκονται τα σχολεία και το συσχετισμό που έκανε με την τραγωδία των Τεμπών.

Την επόμενη μέρα ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης απάντησε στο δήμαρχο με άρθρο του στην «Αγκίδα».

Ακολούθησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ης Μαρτίου 2023, στην οποία ο δήμαρχος δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 5ης Απριλίου 2023, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε να επιτεθεί εκ νέου με σφοδρότητα στον κύριο Ναθαναηλίδη για όσα έγραψε στην «Αγκίδα».

Γιατί ο κύριος δήμαρχος δεν είπε τίποτα στη συνεδρίαση της 22ης Μαρτίου 2023 και το έκανε στη συνεδρίαση της 5ης Απριλίου 2023; Έπαιξε κάποιο ρόλο σ’ αυτή του την επιλογή το γεγονός ότι στη συνεδρίαση της 5ης Απριλίου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε πως υπάρχει πρόβλημα στον ήχο της διαδικτυακής μετάδοσης της συνεδρίασης και τη διέκοψε; Έπαιξε κάποιο ρόλο δηλαδή το γεγονός ότι η συνεδρίαση δεν μεταδιδόταν διαδικτυακά;

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ