Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτάθης Καϊτετζίδης: «Αν μου ζητηθεί να παραιτηθώ θα το κάνω την επόμενη...

Στάθης Καϊτετζίδης: «Αν μου ζητηθεί να παραιτηθώ θα το κάνω την επόμενη στιγμή»

Την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή έστειλε στην «Αγκίδα» ο πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Στάθης Καϊτετζίδης:

«Απάντηση του κυρίου Καϊτετζίδη

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ” AGIDAS ”

   Κύριοι. Αισθάνομαι την υποχρέωση να απαντήσω και να διευκρινίσω σε όσα αναφέρονται στο πρόσωπό μου στα πρόσφατα δημοσιεύματα στη στήλη της ” AGIDAS ”.

   Πρώτα απ’ όλα να παρατηρήσω ότι μια διαφορετική ορθογραφία άλλαξε τελείως την έννοια των λεγομένων μου. Είπα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 22ας Φεβρουαρίου 2023, ”Είναι λιγάκι ειρωνικό να πρέπει να αποχωρήσει κάποιος επειδή τον θέλουν  ” ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ” και όχι όπως λανθασμένα γράφτηκε ” ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ”. Η αναφορά μου δεν έχει σχέση με όσους μίλησαν μαζί μου διότι δεν θεωρώ ότι είμαι περιζήτητος , αλλά αφορά τον συνδυασμό ” ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ” και την επιθυμία του για μένα.

   Σε ότι αφορά την ενδεχόμενη αποχώρησή μου από τον συνδυασμό ”ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”, είχα δηλώσει στην ” AGIDA ” στις 24 Ιανουαρίου 2023, ”Εάν υπάρχουν σκέψεις διαγραφής μου από τον συνδυασμό είναι άσκοπο, διότι εφόσον ο κύριος Ζυγάς ανακοινώσει ότι θα είναι επικεφαλής στον συνδυασμό ”ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” στις εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, εγώ θα παραδώσω την έδρα μου παραιτούμενος από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου ”. Αυτή η δήλωση ισχύει ακριβώς όπως την είπα  και σήμερα.

   Είναι αυτονόητο ότι θα προστατεύσω την τιμή και την αξιοπρέπειά μου, και αυτό είναι προς πάσα κατεύθυνση, και σε καμία  περίπτωση δεν αφορά τον κύριο Ζυγά, ο οποίος ουδέποτε τις αμφισβήτησε.

   Είναι λάθος το δημοσίευμα που αναφέρει ότι αρνήθηκα την παραίτησή μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Ακριβώς το αντίθετο είπα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αρκεί να μου ζητηθεί, κάτι το οποίο δεν έγινε μέχρι σήμερα.

   Για να ανακεφαλαιώσω χωρίς περισσότερα λόγια . ” ΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ”.

   Για δε όλους τους τρίτους που ενδιαφέρονται για την πορεία του Συνδυασμού ”ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” συνιστώ λίγη υπομονή, σε λιγότερο από δύο μήνες θα πάρουν την απάντησή τους, και αυτή δεν θα είναι από εμένα.

   Στην διάθεσή σας για οτιδήποτε δεν έγινε κατανοητό.

 Ευχαριστώ για την φιλοξενία

                 Με εκτίμηση

        ΣΤΑΘΗΣ  ΚΑ’Ι’ΤΕΤΖΙΔΗΣ

Στάθης Καϊτετζίδης: Ειρωνικό να αποχωρήσει κάποιος επειδή τον θέλουν πάρα πολλοί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ