Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρος αυτούς που θέλουν να τους αναστήσει η «Αγκίδα»

Προς αυτούς που θέλουν να τους αναστήσει η «Αγκίδα»

Η «Αγκίδα» το 2023 έσπασε το κοντέρ της αναγνωσιμότητας και κυριάρχησε στην ενημέρωση των κατοίκων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Η «Αγκίδα» συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς και το 2024.

Γράφτηκε πριν τέσσερις μήνες ότι παρά το άλμα που έκανε η «Αγκίδα» στην αναγνωσιμότητα, δεν μπορεί να αναστήσει νεκρούς, επειδή κάποιοι τέτοιοι προσπαθούν να την πείσουν ότι πρέπει να τους αναστήσει.

Δύο τέτοιοι χθες Πέμπτη, λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, από διαφορετικές αφετηρίες ορμώμενοι, αποφάσισαν να κάνουν μια πολύ σκληρή προσπάθεια να τους αναστήσει η «Αγκίδα». Δεν υπάρχει περίπτωση. Το θράσος με το οποίο διεκδικούν την ανάστασή τους μόνο γέλιο προκαλεί.

Εάν νομίζουν ότι, επειδή μερικές φορές με θράσος κυκλοφορούν ανάμεσα στους ζωντανούς, θα καταφέρουν την «Αγκίδα» να τους αναστήσει, γελιούνται. Έτσι κι αλλιώς και οι ζωντανοί που ανέχονται την παρουσία τους, κατόπιν γελάνε μαζί τους και τους σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο.

Η «Αγκίδα» δεν έχει τη δυνατότητα να αναστήσει νεκρούς, αλλά και να την είχε δεν θα ανέστηνε κάτι τέτοιους που μόνοι τους έσκαψαν τις τρύπες μέσα στις οποίες χώθηκαν. Οπότε ας είναι ελαφρύ το χώμα με το οποίο οι ίδιοι σκεπάστηκαν. Αιωνία τους η μνήμη.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ