Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ δυσοσμία έκανε πάρτι χθες το απόγευμα

Η δυσοσμία έκανε πάρτι χθες το απόγευμα

Η δυσοσμία χθες, Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, αποφάσισε να διαψεύσει όσους τον τελευταίο καιρό διαδίδουν ότι έχει περιοριστεί και ότι η κατάσταση είναι καλύτερη από πριν.

Χθες το απόγευμα αλλά και το βράδυ η οσμή των μερκαπτανών ήταν εντονότατη στην περιοχή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που μαστίζεται από αυτήν την κατάσταση.

Η εποικοδομητική συζήτηση που είχε η διοίκηση του δήμου με τους επικεφαλής των ΕΛΠΕ στην πρόσφατη επίσκεψη εκπροσώπων της διοίκησης του δήμου στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ, δεν είχε αντίκρισμα στη δυσοσμία που βιώνουν χιλιάδες κάτοικοι.

Εκτός και αν οι μύτες των δημοτών έγιναν υποκειμενικές τώρα που η παράταξη Αλεξανδρίδη είναι διοίκηση του δήμου, ενώ ήταν αντικειμενικές τότε που η παράταξη Αλεξανδρίδη ήταν στην αντιπολίτευση.

Η κατάσταση χθες ήταν αφόρητη και δεν ήταν αφόρητη σε συγκεκριμένο χρόνο. Ήταν αφόρητη παρατεταμένα. Θα μπορούσε η επιτροπή της διοίκησης του δήμου που επισκέφτηκε τα ΕΛΠΕ, να επισκεφτεί την περιοχή που μαστίζεται από τη δυσοσμία. Δεν την επισκέφτηκε. Ίσως δεν το έκανε γιατί για το αν μυρίζει θα αποφανθούν οι αντικειμενικές ηλεκτρονικές μύτες και όχι οι υποκειμενικές μύτες των δημοτών.

Φυσικά για τη χθεσινή κατάσταση δεν θα γράψει τίποτα η ιστοσελίδα του δήμου. Δεν θα γράψει τα όσα έγραψε περί αυτοψίας της αντιπροσωπείας της διοίκησης του δήμου στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ, χωρίς κανένας από την αντιπροσωπεία να έχει έστω τις ελάχιστες γνώσεις για να κάνει αυτοψία. Αυτό που η ιστοσελίδα του δήμου και η διοίκηση του δήμου παρουσίασαν ως αυτοψία, ήταν μια επίσκεψη, στην οποία τους παρουσιάστηκαν πράγματα που δεν μπορούσαν να αξιολογήσουν.

Αντίθετα χθες θα μπορούσαν να κάνουν αυτοψία στην περιοχή που μαστίζεται από τη δυσοσμία, χρησιμοποιώντας τις μύτες τους. Εκτός και αν ήταν συναχωμένοι ή τους συνεπήρε τόσο πολύ η αίσθηση της εξουσίας που οι μερκαπτάνες στην αντικειμενική τους μύτη έχουν άρωμα λεβάντας.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ