Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπάντηση του Αθανάσιου Τσιότσου στον Βασίλη Σαρρηγιαννίδη

Απάντηση του Αθανάσιου Τσιότσου στον Βασίλη Σαρρηγιαννίδη

Με τον παρακάτω τρόπο απάντησε στο facebook ο Αθανάσιος Τσιότσος στο Βασίλη Σαρρηγιαννίδη σχετικά με την παραίνεση του δεύτερου στον πρώτο να είναι πιο ενημερωμένος και προσεκτικός:

«Κ. Σαρρηγιαννίδη, επειδή προσπαθώ πάντα να είμαι ενημερωμένος και προσέχω αυτά που γράφω, θα ήθελα να αναφέρω πως γνωρίζω το έργο σας για το θέμα του ΘΕΠΑΝ. Και οι εκπομπές και οι τοποθετήσεις σας, εδώ και πολύ καιρό είναι αξιέπαινες.

Το σχόλιο μου είναι πως

πρώτον, στην εκπομπή σας ο κ. Αμανατιάδης είχε ολόκληρο φάκελο, άρα δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα για να βρεθεί να τοποθετηθεί και να παρουσιάσει την άποψη του και

δεύτερον, όσο αφορά την αργοπορία, προφανώς όλοι έχουμε τις υποχρεώσεις μας. Κανείς δεν είναι πάνω από υπολογιστές και όλοι έχουμε τον προσωπικό μας χρόνο.

Απλά θεώρησα ότι επειδή τοποθετείτε την άποψη σας σε πολλά δημοσιεύματα και ειδήσεις της “Αγκίδας” και το συγκεκριμένο άπτεται ως θέμα στο ΘΕΠΑΝ που έχετε βοηθήσει και επειδή έχει μεγάλη σοβαρότητα που εμπεριέχει την ελευθερία του λόγου και του τύπου, ως δημοσιογράφος που είστε περίμενα να αντιδράσετε πιο γρήγορα, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που ζούμε με όλα τα στρεβλά περί λογοκρισίας και καταπάτηση των ελευθεριών άποψης, γνώμης, λόγου.

Να είστε καλά. Καλές γιορτές.

Και επειδή υπάρχουν υποχρεώσεις σε όλους μας δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω τη σκέψη μου. Προφανώς οι ίδιες απόψεις θα γράφονταν από μέρους μου όποιος κι αν ήταν ο πολιτευτής, όπως όποιος κι αν ήταν ο πολίτης, κάτι που έχω γράψει στο άρθρο που σχολιάσατε. Τέλος, ο καθένας μας έχει το δικαίωμα της μήνυσης σε οποιοδήποτε άτομο, αλλά στη προκειμένη περίπτωση υπάρχει ένα πολιτικό πρόσωπο κάτι που έχει πολιτικό και ηθικό αντίκτυπο η μήνυση σε δημότη. Όλα πρέπει να τα βάζουμε στη κουβέντα. Ανέφερα στο προηγούμενο σχόλιο πως ήταν η αναφορά μου στο πρόσωπο σας (όπως και ότι δεν ονοματίζεται για να μην φανεί ότι σας προωθώ, αν και όπως ανάφερα εσείς έχετε βοηθήσει στο θέμα ΘΕΠΑΝ). Επέλεξα να γράψω σε σχόλιο τις σκέψεις μου στη τοποθέτηση σας, αλλά αν έχεις μωρό ξέρετε ότι δεν μπορείτε να έχετε το χρόνο για να ολοκληρώσετε τις σκέψεις. Καλές γιορτές σε όλους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ