Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο κύριος Τσιότσος καλά θα κάνει να είναι πιο ενημερωμένος και προσεκτικός»

«Ο κύριος Τσιότσος καλά θα κάνει να είναι πιο ενημερωμένος και προσεκτικός»

Με το παρακάτω σχόλιο στο facebook απάντησε ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης στο άρθρο του Τσιότσου Αθανάσιου στην «Αγκίδα» με τίτλο «Κ. Αντιδήμαρχε θα δεχθείτε την πρόταση για το θέμα του ΘΕΠΑΝ;»:

«Απάντηση στον υπογράφοντα το κείμενο Τσιότσο Αθανάσιο που καλά θα κάνει να είναι πιο ενημερωμένος και προσεκτικός. Να μην προτρέχει.

Ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη και άργησε να πάρει θέση όπως γράφει, έχει και άλλες δουλειές να ασχοληθεί. Δεν είναι λοιπόν αποκλειστική δουλειά μου να κάθομαι μπροστά σε έναν υπολογιστή να διαβάζω τα άσματα του λαϊκού ποιητή ο οποίος μπορεί να έχει δικαστικές περιπέτειες, για να υπάρχει και άμεση τοποθέτηση.

Επειδή όπως αντιλαμβάνομαι την συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Αμανατιάδης στην εκπομπή μου Hashtag την είδαν πολλοί, να θυμίσω ότι σε κάποιο σημείο της ανέφερε, ότι στην συγκέντρωση που έγινε σε δημόσιο χώρο για την ενημέρωση των πολιτών για το ζήτημα του ΘΕΠΑΝ, ήταν παρών, ζήτησε να τοποθετηθεί και δεν του επετράπη. Αν αυτό είναι αλήθεια, σίγουρα δεν τιμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Να μην είναι λοιπόν κάποιοι επιλεκτικοί στις έννοιες και τις λειτουργίες της δημοκρατίας.

Όσον αφορά στην πρόθεση του κ. Αμανατιάδη να καταθέσει μήνυση, (πέρα από την δικές μας τοποθετήσεις) είναι δικαίωμα του να το κάνει αν αυτό επιθυμεί. Όπως επίσης μηνύσεις μπορούν να καταθέσουν και όποιοι πολίτες επιθυμούν κατά της δημοτικής αρχής, αν πιστεύουν ότι ζημιώνει τα συμφέροντα τους. Απ’ ό,τι φαίνεται στο θέμα του ΘΕΠΑΝ πολλοί ήταν αυτοί που από υπεύθυνες θέσεις στο παρελθόν “πετούσαν χαρταετό” και δεν έκαναν τίποτα και τώρα γίνονται επικριτές».

Ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης ήταν ο μοναδικός δημοσιογράφος που ανέδειξε το θέμα του ΘΕΠΑΝ στις πραγματικές του διαστάσεις σε Μέσο Ενημέρωσης πέραν της «Αγκίδας» και συγκεκριμένα στη EURO τηλεόραση και στην εκπομπή του Hashtag. Αυτό το έχουμε γράψει πολλές φορές στην «Αγκίδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ