Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟύτε τη μετάδοση των συνεδριάσεων δεν μπορεί να διασφαλίσει η διοίκηση Μανδαλιανού

Ούτε τη μετάδοση των συνεδριάσεων δεν μπορεί να διασφαλίσει η διοίκηση Μανδαλιανού

Η μετάδοση της χθεσινής συνεδρίασης, 28 Δεκεμβρίου 2022, του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου από το κανάλι του δήμου στο youtube ήταν κάτι παραπάνω από απαράδεκτη.

Όποιος δημότης προσπάθησε να την παρακολουθήσει, απογοητεύτηκε. Τις περισσότερες φορές δεν ακουγόταν ήχος, οπότε κανείς δεν μπορούσε να ακούσει διαδικτυακά αυτά που λέγονταν μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριος Γιώργος Ρούμελης, ψέλλισε σε κάποια στιγμή πως φταίνε αυτοί που πατάνε τα καλώδια και ότι θα ανακαινισθεί η αίθουσα. Τι να σχολιάσει κανείς, όταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έψαχνε δικαιολογίες για τα χάλια της χθεσινής μετάδοσης της συνεδρίασης;

Όταν είναι όμως να κάνει η παράταξη του δημάρχου φιέστες, ο ήχος είναι τέλειος και ακούγονται πεντακάθαρα τα όνειρα για τις πράσινες διαδρομές και τα πράσινα άλογα. Όταν είναι να κάνει ο δήμαρχος προεκλογικά βίντεο με περιοδείες σε σχολεία, ο ήχος είναι τέλειος. Ο ήχος, ω του θαύματος, έχει πρόβλημα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ακούγεται και η άλλη άποψη.

Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί να προσφεύγει νομικά εναντίον δημοτικών συμβούλων, Μέσων ενημέρωσης, πολιτών, ας κοιτάξει να φτιάξει τον ήχο των αναμεταδόσεων των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο διαδίκτυο. Ας εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο το χρηματικό ποσό που χρειάζεται για να σταματήσει αυτό το πολύ βολικό για τη διοίκηση Μανδαλιανού χάλι στις μεταδόσεις.

Στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας έχουμε έναν πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, έναν δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης που δεν τους καίγεται καρφί για τα χάλια της μετάδοσης των συνεδριάσεων. Πετάνε και ένα «φταίνε αυτοί που πατάνε τα καλώδια» και ξεχρεώνουν. Αυτοί οι άνθρωποι διοικούν το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο και θέλουν να τον ξαναδιοικήσουν. Με μηνύσεις σε όσους τους ασκούν κριτική και με μεταδόσεις συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς ήχο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ