Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣίγουρα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν χρειάζεται αλαζόνα δήμαρχο

Σίγουρα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν χρειάζεται αλαζόνα δήμαρχο

Τι λογής δήμαρχο χρειάζεται ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου;

Σίγουρα δεν χρειάζεται δήμαρχο αλαζόνα. Σίγουρα δεν χρειάζεται δήμαρχο που δεν παραδέχεται τα λάθη του και πιστεύει πως όλα τα έχει καλώς καμωμένα. Σίγουρα δεν χρειάζεται ένα δήμαρχο που θεωρεί πως το μεγαλύτερο λάθος του γενικότερα ως άνθρωπος –όχι μόνο ως δήμαρχος- είναι ότι θεωρεί βλακωδώς μερικές φορές ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος, ενώ δεν είναι.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλαζονεία από το να απαντήσεις πως το μεγαλύτερο λάθος σου είναι πως θεωρείς ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος, ενώ δεν είναι, γιατί έτσι παρασταίνεις τον εαυτό σου ως έναν καλοκάγαθο άνθρωπο, ως έναν άγιο άνθρωπο, που δεν βλέπει πως αυτή η κοινωνία είναι άτιμη, γεμάτη με άτιμους ανθρώπους.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλαζονεία από το να απαντήσεις όπως απάντησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου σε συνέντευξή του για το ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος του. Απάντησε ότι το μεγαλύτερο λάθος του γενικότερα ως άνθρωπος –όχι μόνο ως δήμαρχος- είναι ότι θεωρεί βλακωδώς μερικές φορές ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος, ενώ δεν είναι.

Δεν χρειάζεται ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τέτοιον δήμαρχο, γιατί αυτό το οποίο ο ίδιος θεωρεί πως έχει να διορθώσει, εάν επανεκλεγεί, είναι η οπτική γωνία που ο ίδιος βλέπει τους συνανθρώπους του. Δεν έχει να ανοίξει επιτέλους το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, δεν έχει να ανοίξει επιτέλους το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας του Κορδελιού, δεν έχει να ανοίξει επιτέλους το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, δεν έχει να κάνει τίποτα παρά πρώτα απ’ όλα να μην βλέπει πολλούς συνανθρώπους του σαν αγγέλους, ενώ αυτοί είναι δαίμονες.

Δεν χρειάζεται τέτοιον δήμαρχο ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, γιατί ο τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά με δήμαρχο που δεν αναγνωρίζει τα λάθη του και στη συγκεκριμένη περίπτωση με δήμαρχο που δεν αναγνωρίζει τα πολλά του λάθη. Δεν χρειάζεται έναν δήμαρχο που φορτώνει τα λάθη του στον κόσμο που δεν είναι αγγελικά πλασμένος, που φορτώνει τα λάθη του στην άτιμη την κοινωνία που άλλους τους ανεβάζει κι άλλους τους κατεβάζει.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ