Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔηλαδή μας δούλευε ο κύριος Μανδαλιανός όταν έλεγε ότι παραδέχεται τα λάθη...

Δηλαδή μας δούλευε ο κύριος Μανδαλιανός όταν έλεγε ότι παραδέχεται τα λάθη του

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα dreamonline ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, κλήθηκε να απαντήσει στην εξής ερώτηση:

«Στην εκδήλωση της 6ης Νοεμβρίου, όταν ανακοινώσατε την υποψηφιότητά σας, είχατε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν διστάζετε να παραδεχτείτε τα λάθη σας. Ποιο θεωρείται το μεγαλύτερο λάθος που έχετε κάνει μέχρι τώρα;». Ως εκδήλωση της 6ης Νοεμβρίου αναφέρεται η προεκλογική φιέστα του κυρίου Μανδαλιανού, την οποία προσπάθησε να λανσάρει ως απολογισμό έργου και τελικά, με βάση την ερώτηση της ιστοσελίδας dreamonline, κατέληξε να χαρακτηρίζει εκδήλωση.

Το αν όμως αυτό που έγινε στις 6 Νοεμβρίου ήταν προεκλογική συγκέντρωση, απολογισμός έργου, εκδήλωση ή πανηγύρι, δεν είναι τίποτα μπροστά στην απάντηση που έδωσε ο κύριος δήμαρχος. Τι απάντησε ο κύριος δήμαρχος; Απάντησε ότι το μεγαλύτερο λάθος του γενικότερα ως άνθρωπος –όχι μόνο ως δήμαρχος- είναι ότι θεωρεί βλακωδώς μερικές φορές ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος, ενώ δεν είναι.

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος του δημάρχου! Δεν ήταν ότι άφησε να υποστεί έξωση το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου και δεν μπορεί να το ανοίξει επί 14 μήνες μέχρι τώρα, δεν ήταν ότι επί τρία και πλέον χρόνια δεν μπορεί να ανοίξει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας του Κορδελιού, δεν ήταν ότι ήθελε να δώσει ενοίκιο για τα γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή, δεν ήταν ότι ήθελε να στοιβάξει τους μαθητές του 19ου και του 24ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου σ’ ένα κτήριο, δεν ήταν ότι ήθελε να δώσει το ΘΕΠΑΝ στην Εκκλησία και από πάνω να πληρώνει και ενοίκια, δεν είναι ότι πήρε χορηγία από την Elpedison καταπατώντας ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται η λήψη χορηγίας από τον όμιλο ΕΛΠΕ μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας.

Όταν λοιπόν ο κύριος δήμαρχος έλεγε στην προεκλογική του συγκέντρωση στις 6 Νοεμβρίου 2022 ότι παραδέχεται τα λάθη του, δεν ήθελε να πει ότι παραδέχεται κάποιο από τα παραπάνω λάθη ή κάποιο άλλο λάθος που έκανε. Ήθελε να πει πως παραδέχεται το μεγάλο του λάθος που είναι πως θεωρεί βλακωδώς μερικές φορές ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος, ενώ δεν είναι.

Δούλεμα κανονικό και με αυτόν τον τρόπο ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ζητάει την ψήφο των δημοτών για να συνεχίσει να διοικεί για ακόμα μία θητεία, πιστεύοντας πως όλα τα έκανε καλά στην πρώτη τετραετία και το πρόβλημα δεν είναι ο ίδιος αλλά όσοι του ασκούν κριτική γιατί δεν είναι άγγελοι. Έλεος, έστω και σπορέλαιος, που έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν!

Κιμ. Ο.

Η ευθυνόφοβη νοοτροπία πολλών υπαλλήλων φταίει του Κλεάνθη Μανδαλιανού!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ