Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟύτε το Νοέμβριο δεν θα παραδοθεί το κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου...

Ούτε το Νοέμβριο δεν θα παραδοθεί το κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

Την εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα βγαίνει ο Νοέμβριος και το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου ακόμη δεν έχει παραδοθεί.

Ημερομηνίες «με τη σέσουλα» έχει δώσει ο δήμαρχος και για την παράδοση και λειτουργία του νεοανεγερθέντος κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, οι οποίες αποδείχτηκαν πράσινες ημερομηνίες παρόμοιες με τα πράσινα άλογα, τα οποία θα τρέχουν στις πράσινες διαδρομές που θα δημιουργήσει τη Δευτέρα Παρουσία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Δεν έφταναν οι παλιές πράσινες ημερομηνίες για τη λειτουργία του 24ου, αλλά ο δήμαρχος από το Σεπτέμβρη του 2022 δίνει νέες ημερομηνίες κάθε μήνα. Έφτασε λοιπόν να βγει και ο Νοέμβριος και το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου δεν έχει παραδοθεί ακόμη στο δήμο για να λειτουργήσει.

Πώς όμως να παραδοθεί και να λειτουργήσει; Η διοίκηση Μανδαλιανού αντί να παρέμβει αποφασιστικά στην κυβέρνηση και στις αρμόδιες Υπηρεσίες προκειμένου να παραδοθεί και να λειτουργήσει το κτήριο, παρενέβη στην κυβέρνηση και στις αρμόδιες Υπηρεσίες προκειμένου να στοιβάξει σ’ αυτό το κτήριο, όταν θα λειτουργήσει, τους μαθητές του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου. Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού, αλλά ευτυχώς, με την αντίδραση των αρμόδιων φορέων, η αντιεπιστημονική παρέμβασή της δεν είχε αποτέλεσμα.

Ο Νοέμβριος λοιπόν μας αφήνει και μπαίνει ο Δεκέμβριος. Απέχουμε μόλις τέσσερις εβδομάδες από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Υπάρχει περίπτωση να παραδοθεί και να λειτουργήσει το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου πριν τα Χριστούγεννα; Μάλλον είναι απίθανο. Πότε τελικά θα παραδοθεί; Ποιος ξέρει; Κανένα στόμα δεν το ’βρε και δεν το πε ακόμα!!

Κιμ. Ο.

Παραδίδεται το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ