Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κερνάει «λουκουμάκι» στα καφενεία

Υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κερνάει «λουκουμάκι» στα καφενεία

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Σε τι ποσοστό θα υλοποιηθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα 2023 της διοίκησης Μανδαλιανού;»:

«Εχάθει η ψυχραιμία. Υποψήφιος δήμαρχος τάζει “λαγούς με πετραχήλια”, δεξιά και αριστερά στα καφενεία του δήμους μας, κερνώντας τους και το απαραίτητο…”λουκουμάκι”. Και ακόμη είμαστε δέκα μήνες πριν τις εκλογές. Και βέβαια είναι δικαίωμά του να υπόσχεται και να λέει ότι θέλει. Έστω και με ανύπαρκτους οικονομικούς προϋπολογισμούς, που πρέπει να υπάρχουν για την υλοποίηση αυτών. Ο πολιτικός λόγος δεν ποινικοποιείται.

Ηθικά όμως, μηδενίζοντας και την παραμικρή πράξη έργου, που επιτελείται αυτή τη στιγμή από την δημοτική αρχή, βάζει τρικλοποδιά στις ατέλειωτες ώρες δουλειάς του Δήμου, των Δημοτικών Συμβούλων και του προσωπικού και αυτό αποτελεί μια σοβαρή ΑΔΙΚΙΑ. Έστω ηθική. Και κυρίως για το προσωπικό του Δήμου.

Ενοχλεί έντονα όπως φαίνεται αυτή η κινητικότητα της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου της, Κλεάνθη Μανδαλιανού. Ενοχλεί κάθε ενέργεια που αφορά είτε μικρό έργο, είτε μεγάλη αστική παρέμβαση. Ενοχλεί που ο Δήμος μετά από πολυετή “ακινησία” βρίσκει επιτέλους το βηματισμό της και περνά σε μια νέα εποχή προόδου και ανάπτυξης, αναβαθμίζοντας καίρια τον πολιτισμό της καθημερινότητας.

Ευτυχώς όμως και δυστυχώς για εκείνους, οι δημότες γνωρίζουν και δεν ενοχλούνται. Και θα επαναεπιβεβαιώσουν αυτή την εμπιστοσύνη τους, τον Οκτώβρη του 2023 εκλέγοντας και πάλι Δήμαρχο, τον δικό τους άνθρωπο. Τον Κλεάνθη Μανδαλιανό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ