Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρώην δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου υποψήφιος βουλευτής με μικρό κόμμα

Πρώην δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου υποψήφιος βουλευτής με μικρό κόμμα

Ένα σχόλιο που θα δημιουργήσει πολλές συζητήσεις έκανε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής, στο οποίο γράφει ότι πρώην δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θα είναι υποψήφιος βουλευτής με μικρό κόμμα σε γειτονικό νομό!

Ολόκληρο το σχόλιο του Πέτρου Λεμπετλή είναι το παρακάτω:

«Φαίνεται πως οι τοπικοί μας σωτήρες, αφού τα έκαναν πρώτα “σαλάτα” με τον δικό τους τον Δήμο, αποφάσισαν να την “απλώσουν” και στους υπολοίπους ανά την Ελλάδα.

“Κλείδωσε” λοιπόν εν όψει των εθνικών εκλογών ένας “πολιτικός γάμος” μεταξύ πρώην Δημάρχου μας, με αρχηγό μικρού πολιτικού κόμματος, σε γειτονικό Νομό, κατεβάζοντάς τον, ως υποψήφιο βουλευτή.

Λέτε αυτό το γεγονός να επηρεάσει και την συγκρότηση δύο δημοτικών ψηφοδελτίων στο Δήμο μας; Και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε!!!»

Για ποιον πρώην δήμαρχο μιλάει ο Πέτρος Λεμπετλής και ποιο είναι το μικρό κόμμα με το οποίο συμφώνησε;

Ο πρώην δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν θα έχει καμία εμπλοκή; Θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τις εθνικές εκλογές; Προφανώς για να γράφει ο δημοσιογράφος πως η κάθοδός του στις εθνικές εκλογές θα επηρεάσει τις δημοτικές εκλογές, ο πρώην δήμαρχος εμπλέκεται στις διεργασίες των δημοτικών εκλογών.

Για να δούμε τι άλλο θα δούμε σ’ αυτόν το δήμο ενόψει των εκλογών…

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ