Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα ΜΜΕ διυλίζοντας τον κώνωπα της ασφάλτου και καταπίνοντας την κάμηλο του...

Τα ΜΜΕ διυλίζοντας τον κώνωπα της ασφάλτου και καταπίνοντας την κάμηλο του ΘΕΠΑΝ

Για μία ακόμα φορά ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έγινε θέμα για αρνητικό λόγο στο πανελλήνιο από μεγάλα και μικρά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αυτή τη φορά ήταν για την ημιτελή ασφαλτόστρωση στην οδό Ανδρομάχης στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου.

Πριν από δεκατρείς μήνες ήταν γιατί υπέστη έξωση το ΚΕΠ που στεγαζόταν σε χώρο της οδού Ολυμπιάδος στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου.

Πριν μερικά χρόνια μεγάλα και μικρά Μέσα Ενημέρωσης έκαναν πρώτο θέμα το δήμο Κορδελιού Ευόσμου για σκάνδαλα τα οποία αποδείχτηκαν όλα ανυπόστατες και συκοφαντικές καταγγελίες.

Χρόνια ολόκληρα βρισκόταν στο δήμο σε εξέλιξη το σκάνδαλο του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια), αλλά όλα αυτά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκαναν πως ούτε το είδαν ούτε το ξέρουν.

Πριν από δύο περίπου χρόνια ξεκίνησε μια μεγάλη μάχη ώστε το ΘΕΠΑΝ να μείνει στα περιουσιακά στοιχεία του δήμου κόντρα σε μεγάλα εμπόδια που θέτονταν σε κάθε βήμα αυτής της διεκδίκησης.

Με πολύ κόπο πριν από λίγες ημέρες κατατέθηκε κτηματολογική αγωγή από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ώστε το αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ ακίνητο να μείνει στα ιδιοκτησιακά στοιχεία του κράτους και σε συνέχεια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η κατάθεση της κτηματολογικής αγωγής από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους αποδεικνύει πως το γεγονός ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ενεγράφη ως περιουσιακό στοιχείο του κράτους ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για το ΘΕΠΑΝ όμως ούτε είδαν ούτε άκουσαν τίποτα. Αυτοί που «κατάπιαν» το ΘΕΠΑΝ, απεύθυναν μομφή για την ημιτελή ασφαλτόστρωση.

Διυλίζοντας τον κώνωπα της ασφαλτόστρωσης και καταπίνοντας την κάμηλο του ΘΕΠΑΝ.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ