Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν παραβρισκόταν στη συγκέντρωση της «Νέας Πνοής»

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν παραβρισκόταν στη συγκέντρωση της «Νέας Πνοής»

Στη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση, Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, ήταν παρόντες τέσσερις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εκ των οποίων ο ένας υπουργός.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της Α΄ Θεσσαλονίκης ούτε έδωσε το «παρών» ούτε και έστειλε κάποια επιστολή για να δηλώσει πως είχε άλλες σημαντικότερες υποχρεώσεις.

Σ’ έναν δήμο που έχει αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής τον κύριο Κώστα Σωτηράκη, ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της διοίκησης του δήμου, ούτε και απάντησε σ’ αυτήν.

Εκτός εάν η διοίκηση του κυρίου Σωτηράκη κάλεσε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ξέχασε να καλέσει τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Εκτός εάν ο κύριος Σωτηράκης έσβησε από τη λίστα των προσκεκλημένων το όνομα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όπως είχε σβήσει το όνομα του αρχηγού του, Νίκου Ανδρουλάκη, από το ψήφισμα του δήμου ενάντια στις παρακολουθήσεις.

Στο δια ταύτα, είτε δεν προσκλήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είτε δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, είναι μεγάλο πρόβλημα για μία διοίκηση δήμου που 6 από τα 15 μέλη της προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Κιμ. Ο.

Προβληματισμός μετά την προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου
Δεν ανακοίνωσαν τον Στάθη Λαφαζανίδη στην προεκλογική συγκέντρωση του Κλεάνθη Μανδαλιανού
Ο δήμαρχος ενημέρωσε για το κόστος των έργων των ΕΛΠΕ όσον αφορά τη δυσοσμία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ