Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔεν ανακοίνωσαν τον Στάθη Λαφαζανίδη στην προεκλογική συγκέντρωση του Κλεάνθη Μανδαλιανού

Δεν ανακοίνωσαν τον Στάθη Λαφαζανίδη στην προεκλογική συγκέντρωση του Κλεάνθη Μανδαλιανού

Στην προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, δεν ανακοινώθηκε η παρουσία του επί τέσσερις τετραετίες δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη.

Ανακοινώθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ακούστηκαν οπτικοακουστικά μηνύματα του προέδρου της ΚΕΔΕ και της κόρης του δημάρχου, αλλά δεν ανακοινώθηκε η παρουσία στην εκδήλωση του Στάθη Λαφαζανίδη, του ανθρώπου με την καθοριστική συμβολή του οποίου ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός εκλέχτηκε στο δημαρχιακό θώκο.

Ο Στάθης Λαφαζανίδης προσήλθε στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου λίγο μετά τις 11:30 και κατευθύνθηκε κατευθείαν στην τρίτη σειρά καθισμάτων, αφού δεν φρόντισε κανένας να τον οδηγήσει στην πρώτη σειρά όπως αρμόζει σε έναν επί τέσσερις τετραετίες δήμαρχο και παρά το γεγονός ότι όταν προσήλθε ο πρώην δήμαρχος τα καθίσματα των πρώτων σειρών ήταν ακόμη άδεια. Λίγο αργότερα ο υπεύθυνος για την υποδοχή κάλεσε τον Στάθη Λαφαζανίδη να κάτσει στην πρώτη σειρά αλλά εκείνος δεν δέχτηκε να εγκαταλείψει τη θέση του.

Στο τέλος της ομιλίας του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού και ενώ σχεδόν όλοι σηκώθηκαν όρθιοι χειροκροτώντας τον, ο Στάθης Λαφαζανίδης δεν χειροκρότησε και παρέμεινε καθισμένος στη θέση του μέχρι να σταματήσουν τα χειροκροτήματα και μέχρι να σταματήσει ο δήμαρχος να χαιρετάει τον κόσμο.

Προβληματισμός μετά την προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου
Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν παραβρισκόταν στη συγκέντρωση της «Νέας Πνοής»
Ο δήμαρχος ενημέρωσε για το κόστος των έργων των ΕΛΠΕ όσον αφορά τη δυσοσμία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ