Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροβληματισμός μετά την προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Προβληματισμός μετά την προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Σήμερα λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου η προεκλογική ομιλία του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, η οποία άρχισε με 35 λεπτά καθυστέρηση.

Κατά την ομιλία του κυρίου Μανδαλιανού, η οποία ήταν ξεκάθαρα προεκλογική και δεν είχε καμία σχέση με απολογισμό έργου, δεν «έσκασε» καμία «βόμβα» που διαδίδονταν ότι θα «σκάσει» με την παρουσίαση κάποιου μεγάλου ονόματος που θα συμπορευτεί με το δήμαρχο προς τις δημοτικές εκλογές.

Είναι σίγουρο πως η προεκλογική ομιλία του δημάρχου θα δημιουργήσει προβληματισμό στα στελέχη της διοίκησής του. Με βάση το γεγονός ότι το Πολιτιστικό Κέντρο έχει περίπου 350 θέσεις καθήμενων, οι παριστάμενοι στο χώρο ήταν παραπάνω από 350 αφού υπήρχαν και κάποιοι όρθιοι.

Επιπλέον, μπορεί να έδωσε το «παρών» ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, μπορεί να έδωσαν το «παρών» άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μπορεί να έστειλε οπτικοακουστικό μήνυμα ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου,  αλλά έλλειπαν οι αυτοδιοικητικοί του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που θα μπορούσαν να δώσουν κάποια ώθηση στη διοίκηση Μανδαλιανού. Η μόνη παρουσία, εκτός των στελεχών της διοικούσας παράταξης, ήταν αυτή του πρώην δημοτικού συμβούλου Στέργιου Στεργιάδη, ο οποίος προφανώς ήταν εκεί για να ακούσει τι θα πει ο δήμαρχος.

Η ομιλία του δημάρχου ήταν τα γνωστά «ΘΑ» για τα οποία έδωσε χρονικό ορίζοντα βάθους δεκαετίας! Όσο γι’ αυτά που έγιναν, ο δήμαρχος μπροστά στην οφθαλμοφανή πενία του έργου του, παρουσίασε ως έργο ακόμα και τα μερεμέτια σε σχολεία και αθλητικούς χώρους!! Δηλαδή, αν δεν έκανε ούτε αυτά η διοίκησή του, τι θα έκανε;

Όλη η εκδήλωση είχε παράλληλη παρουσίαση και στη Νοηματική Γλώσσα, ενώ προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη οπτικοακουστικό μήνυμα της κόρης του δημάρχου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για τα όσα είπε ο δήμαρχος.

Δεν ανακοίνωσαν τον Στάθη Λαφαζανίδη στην προεκλογική συγκέντρωση του Κλεάνθη Μανδαλιανού
Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν παραβρισκόταν στη συγκέντρωση της «Νέας Πνοής»
Ο δήμαρχος ενημέρωσε για το κόστος των έργων των ΕΛΠΕ όσον αφορά τη δυσοσμία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ