Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣαφώς μικρότερη από τη συγκέντρωση του Αλεξανδρίδη αυτή του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Σαφώς μικρότερη από τη συγκέντρωση του Αλεξανδρίδη αυτή του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου

Στην προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, στις 6 Νοεμβρίου 2022, γέμισε η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου, ο εξώστης και είχε επίσης όρθιους.

Η συγκέντρωση όμως του δημάρχου ήταν σαφώς μικρότερη από την εκδήλωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στον ίδιο χώρο πριν από μερικές ημέρες στις 23 Οκτωβρίου 2022, όταν είχε επικρατήσει στην κυριολεξία το αδιαχώρητο.

Από τη μια η επί τρία χρόνια διοίκηση του δήμου, η οποία κινεί τα νήματα τοπικά, και από την άλλη μια νέα παράταξη, η οποία έχει λίγους μήνες που άρχισε να συγκροτείται.

Παρ’ όλα αυτά η παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη κατάφερε να κινητοποιήσει περισσότερο κόσμο από αυτόν που κινητοποίησε η παράταξη Μανδαλιανού, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Η συγκέντρωση της παράταξης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη ήταν και αισθητικά καλύτερη, αφού ήταν καλύτερα οργανωμένη.

Επιπλέον η συγκέντρωση της παράταξης του κυρίου Αλεξανδρίδη δεν περιστρεφόταν γύρω από τον υποψήφιο δήμαρχο. Αντίθετα η συγκέντρωση της διοικούσας παράταξης περιστρεφόταν γύρω από το πρόσωπο του δημάρχου.

Συμπερασματικά, η συγκέντρωση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη ήταν καλύτερη σε όλα τα επίπεδα από τη συγκέντρωση του Κλεάνθη Μανδαλιανού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ