Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑποφασισμένος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός να παραγκωνίσει τον Ποντιακό Ελληνισμό

Αποφασισμένος ο Κλεάνθης Μανδαλιανός να παραγκωνίσει τον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά την προεκλογική του συγκέντρωση χθες Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, ανακοίνωσε πως η πλατεία πίσω από τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου θα ονομαστεί «Πλατεία Μικρασιατών Προσφύγων».

Ο κύριος Μανδαλιανός προχώρησε σε μία τέτοια ανακοίνωση ενώ το θέμα πρέπει να τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ψηφιστεί από αυτό. Ο δήμαρχος προφανώς πιστεύει ότι δεν είναι δήμαρχος αλλά ελέω Θεού αυτοκράτορας. Κάποιος πρέπει να του πει ότι είναι απλά δήμαρχος.

Ο κύριος Μανδαλιανός προχώρησε σε μία τέτοια ανακοίνωση ενώ, κατά τη συνεδρίαση της 19ης Οκτωβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, υπήρξε πρόταση η πλατεία να ονομαστεί «Προσφυγικού Ελληνισμού» για να συμπεριλαμβάνει και τους πρόσφυγες του Πόντου.

Ο κύριος Μανδαλιανός όμως έχει αποδείξει πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τις προτάσεις που γίνονται από την αντιπολίτευση. Ο κύριος Μανδαλιανός «καπελώνει» την αντιπολίτευση, «καπελώνει» ακόμα και τη διοίκηση, όταν οι απόψεις των στελεχών της παράταξής του δεν ταυτίζονται με τη δική του.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ζει πρωτοφανείς καταστάσεις με δήμαρχο τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό, ο οποίος προφανώς πιστεύει πως και ελέω Θεού αυτοκράτορας είναι και κατέχει το αλάθητο του Πάπα.

Κ. Τσ.

Ο δήμαρχος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον παραγκωνισμό του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ