Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Λευτέρης Αλεξανδρίδης διαβάζει «Αγκίδα»…

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης διαβάζει «Αγκίδα»…

Στις 15 Οκτωβρίου 2022 σε άρθρο της «Αγκίδας» ασκήθηκε κριτική στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που παρουσίασε μέχρι εκείνην τη στιγμή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γιατί σε 46 κείμενα που ανάρτησε, όπου 46 άνθρωποι εξηγούσαν με λίγα λόγια τους λόγους που συμπορεύονται με τον κύριο Αλεξανδρίδη προς τις δημοτικές εκλογές, υπήρχε μόνο σ’ ένα κείμενο μία μόνο φορά η λέξη ρύπανση ως απλή αναφορά, δεν υπήρχε ούτε μια φορά η λέξη δυσοσμία, ούτε μια φορά η λέξη ΕΛΠΕ, δεν υπήρχε καμία αναφορά για την έλλειψη σχολικής στέγης, δεν υπήρχε δηλαδή αναφορά στα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Στην παρουσίαση της παράταξής του στις 23 Οκτωβρίου 2022, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης μίλησε κυρίως για τα προβλήματα της δυσοσμίας, της ρύπανσης και της σχολικής στέγης, έκανε δηλαδή την επιλογή να μιλήσει για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου. Ο κύριος Αλεξανδρίδης είτε διαβάζει «Αγκίδα» και λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν την κριτική που του ασκεί είτε αντιλήφθηκε πως υπήρχε πρόβλημα με τα κείμενα που είχαν αναρτηθεί είτε και τα δύο μαζί. Η αντίδραση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη δείχνει πως αντιμετωπίζει καλοπροαίρετα την κριτική που του ασκείται και φροντίζει να κάνει διορθωτικές κινήσεις, πράγμα πολύ θετικό για τον ίδιο και την παράταξή του.

Βέβαια ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης έκανε αναφορά και στα άλλα προβλήματα του δήμου όπως οι ανύπαρκτοι ελεύθεροι χώροι, το πάρκινγκ και το κυκλοφοριακό, τα ημιτελή κτίσματα του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, τα στρατόπεδα που μπορούν να αξιοποιηθούν ως χώροι πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων, τις περιοχές της Διαλογής και της Ε΄ Συνοικία του Κορδελιού, τις περιοχές της Ελπίδας, της Κάτω Ηλιούπολης, της Νέας Πολιτείας και αυτής άνωθεν της περιφερειακής οδού του Ευόσμου, το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας που πάνω από ένα χρόνο παραμένει κλειστό, το πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας του Κορδελιού που δεν μπορεί η διοίκηση να το λειτουργήσει, τις αθλητικές υποδομές και τους χώρους πρασίνου που λείπουν από το δήμο.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε εμμέσως και στο χρόνο που αφιερώνει ο δήμαρχος για την ενασχόλησή του με τα του δήμου λέγοντας: «Ο δήμος χρειάζεται ανθρώπους που να έχουν γνώσεις, θέληση και χρόνο για να αφιερώσουν στο προβλήματα, γιατί λύσεις με ημιαπασχόληση δεν μπορούνε να υπάρξουν. Τα προβλήματα του δήμου μας απαιτούν περισσότερες από τις 24 ώρες που έχει η μέρα και σίγουρα αν δεν αφιερωθείς εκεί, δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα. Άλλωστε δεν μπορεί να λειτουργεί ο δήμος δια αντιπροσώπων».

«Θέλουμε το μετρό στα δυτικά. Χρειαζόμαστε στάδιο και κολυμβητήριο», τόνισε προς το τέλος της ομιλίας του ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Σ.

«Το πρόβλημα της δυσοσμίας δεν λύνεται γιατί υπάρχει σχέση αγάπης δήμου και ΕΛΠΕ»
Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Εάν σωθούνε τα παιδιά, υπάρχει ελπίδα
Απόλυτη επιτυχία της παρουσίασης της παράταξης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη
«Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι ένα χάλι»
Μαξούρας, Αϊβαζίδης και Τριανταφυλλίδου υποψήφιοι με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη
Ανέστης Κεχαγιάς και Γιάννης Γούσιος υποψήφιοι με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ