Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Το πρόβλημα της δυσοσμίας δεν λύνεται γιατί υπάρχει σχέση αγάπης δήμου και...

«Το πρόβλημα της δυσοσμίας δεν λύνεται γιατί υπάρχει σχέση αγάπης δήμου και ΕΛΠΕ»

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κατά τη χθεσινή παρουσίαση της παράταξής του, ήταν ιδιαίτερα δηκτικός όσον αφορά τη στάση της διοίκησης Μανδαλιανού στο θέμα της δυσοσμίας. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Αλεξανδρίδης:

«Ένα χαρακτηριστικό πρόβλημα και παράδειγμα ανεπάρκειας της σημερινής διοίκησης είναι η δυσοσμία που πλήττει όλο το δήμο. Η δυσοσμία και η ρύπανση που προέρχονται από τα ΕΛΠΕ είναι πλέον και με τη βούλα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καταγεγραμμένη και προκαλεί πληθώρα αναπνευστικών και άλλων προβλημάτων υγείας στους συμπολίτες μας.

Οι διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας πολλές. Οι φωνές τους, η αγωνίας τους, η δυσφορία τους δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα κι αυτό γιατί ο δήμος είναι απών. Όχι μόνο δεν μπήκε στην πρωτοπορία του αγώνα αλλά είναι “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”, γιατί σίγουρα υπάρχει στη σχέση του δήμου με τα ΕΛΠΕ αγάπη καθώς η σημερινή διοίκηση του δήμου δεν έκανε τα αυτονόητα, να σηκώσει το ανάστημά της για να απαιτήσει την επίλυση του θέματος.

Το ανάστημά της δεν είναι φυσικά αυτό του κυρίου Μανδαλιανού, αλλά αυτό των χιλιάδων συμπολιτών μας που δεν μπορούν να βγουν στο μπαλκόνι τους, των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπνευστικά και ακόμη περιμένουν τις απαντήσεις, τις ενέργειες και τις λύσεις που σίγουρα δεν πρόκειται να πάρουνε ποτέ με τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Η υγεία είναι πρωταρχικό αγαθό κι αυτό πρέπει να αποδεικνύεται στην πράξη και όχι με όρους επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και απαιτεί δυναμισμό, αποφασιστικότητα και επιμονή. Μας αφορά όλους μας και τα παιδιά μας που ζούμε σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον».

Απόλυτη επιτυχία της παρουσίασης της παράταξης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη
«Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι ένα χάλι»
Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Εάν σωθούνε τα παιδιά, υπάρχει ελπίδα
Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης διαβάζει «Αγκίδα»…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ