Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚατηγορίες για «γκεμπελισμό» σε βάρος της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Κατηγορίες για «γκεμπελισμό» σε βάρος της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της «Αγκίδας» στο facebook με τίτλο «Φτηνή αντιπολιτευτική τακτική της Μαρίας Πασχαλίδου και πλούσια διοικητική τακτική του Κλεάνθη Μανδαλιανού…», κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι πολλές φορές ακολουθεί «γκεμπελίστικα» μονοπάτια.

Έγραψε συγκεκριμένα ο κύριος Λεμπετλής:

«Καλό θα ήταν κάποτε να μπει μια τάξη στις…. τάξεις της αντιπολίτευσης και να σταματήσει να στρουθοκαμηλίζει και να βλέπει παντού έναν μηδενισμό και μια ισοπέδωση. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να κάνει εποικοδομητική κριτική, να υποβάλλει προτάσεις (εάν έχει βέβαια) και ενδεχομένως διεξόδους στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος με γνώμονα πάντα, το κοινό καλό.

Έτσι θα έπρεπε να ήταν μια σωστή και οργανωμένη αντιπολίτευση. Δυστυχώς όμως εδώ και τρία χρόνια συμβαίνει το αντίθετο. Πολλές φορές ακολουθεί “γκεπελίστικα” μονοπάτια χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα, ώστε να αποδείξει ότι μόνο εκείνη διαθέτει τις σωστές επιλογές προσπαθώντας, παράλληλα να λοιδορήσει και να υποσκάψει μια ισχυρή και ενωμένη διοίκηση, που στις τελευταίες εκλογές την εμπιστεύτηκαν σχεδόν επτά στους δέκα συμπολίτες μας.

Αυτό το πολιτικό μένος που διακατέχει την πολυκερματισμένη σήμερα δημοτική αντιπολίτευση, θα αποτελέσει για μια ακόμη φορά και την βασική αιτία του πολιτικού της αφανισμού. Θα αποδειχθεί και πάλι κατώτερη των περιστάσεων, αδύναμη να διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών μας, βάζοντάς την ξανά, για μια ακόμη πενταετία, στο πολιτικό περιθώριο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ