Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτη συνάντηση με τα ΕΛΠΕ και ο Χρήστος Αντίνου

Στη συνάντηση με τα ΕΛΠΕ και ο Χρήστος Αντίνου

Την παρακάτω δήλωση στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr έκανε ο Χρήστος Αντίνου, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερίου Κορδελιού και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος:

«Ο δήμαρχος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ζήτησε από τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης να παρευρεθεί αντιπροσωπεία, στη συνάντηση που θα γίνει στις 30/4 στα διυλιστήρια των ελληνικών πετρελαίων.

Σήμερα είχα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, στην οποία με ενημέρωσε για την πρόθεσή του να ενεργοποιήσει όλους τους φορείς σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία του δήμου μας και να πιέσει με την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερο τα ΕΛΠΕ να αλλάξουν πολιτική, όσον αφορά τη δυσοσμία που βιώνει η περιοχή μας.

Μου έγινε πρόταση να παρευρεθώ σαν εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου του Ελευθερίου Κορδελιού, αλλά και ως εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου.

Ξέρουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια τα ΕΛΠΕ υπόσχονται βελτιώσεις στις υποδομές τους προς όφελος των δημοτών, χωρίς αυτό να αποτυπώνεται στη καθημερινότητά μας. Ξέρουμε επίσης ότι μπορεί να μη γίνει ούτε αυτή τη φορά τίποτα.

Θεωρώ ωστόσο χρέος μου να παρευρεθώ στη συνάντηση, γιατί πιστεύω ότι όλοι πρέπει να αγωνιζόμαστε, ο καθένας από το μετερίζι του μέχρι να καταλάβουν τα ΕΛΠΕ ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, από το να τηρούν τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ελληνικού κράτους για τις βιομηχανίες βαριάς όχλησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ