Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε ποια βάση συμπορεύονται οι 46 με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη;

Σε ποια βάση συμπορεύονται οι 46 με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη;

Μέχρι τώρα ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης καλωσόρισε 46 άτομα που μάλλον θα συμπορευτούν μαζί του μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Τα καλωσορίσματα του κυρίου Αλεξανδρίδη συνοδεύονται από κείμενα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook στα οποία γίνεται αναφορά στους λόγους της συμπόρευσης και στα οποία βρίσκουμε φράσεις όπως οι παρακάτω:

«Έχει ζήσει όλη του τη ζωή στο Ελευθέριο. Εδώ γεννήθηκε, εδώ έκανε τις πρώτες φιλίες», «κάτοχος πτυχίου», «γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ελευθέριο», «Μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας», «είναι από τους συμπολίτες μας που αρνούνται να συμβιβαστούν με την υποβάθμιση του Ελευθερίου – Κορδελιού», «Είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί μαζί μας για έναν καλύτερο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου», «γέννημα – θρέμμα Ευοσμίτης», «Πρέπει να βάλουμε ένα φρένο στην αδιαφορία», «θέλει έναν πιο ανθρώπινο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου», «Την προβληματίζει επίσης η έλλειψη καθαριότητας, τα ακλάδευτα δέντρα», «μιλά Αγγλικά, Γερμανικά και Ρώσικα», «Αγαπά και ασχολείται με τις εικαστικές τέχνες και έχει ήδη πραγματοποιήσει έκθεση σε γκαλερί της πόλης», «έχει διατελέσει αντιπρόεδρος σε σύλλογο γονέων και κηδεμόνων», «Έχει ζήσει όλη του τη ζωή μέσα στον αθλητισμό», «Με τους δρόμους και με την καθαριότητα δεν ασχολείται κανείς!», «έχει επιχείρηση στο Κορδελιό εδώ και 40 χρόνια», «ονειρεύεται έναν καλύτερο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου», «Αρνείται να συμβιβαστεί με τα χρόνια προβλήματα της έλλειψης καθαριότητας, πρασίνου και παιδικών χαρών», «γέννημα – θρέμμα Κορδελιώτης προβληματίζεται έντονα για τις συνθήκες που επικρατούν στο δήμο μας και ιδιαίτερα για το έλλειμμα ασφάλειας και τα προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας», «Οραματίζεται έναν καλύτερο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, με περισσότερη ασφάλεια».

Σε 46 κείμενα, όπου 46 άνθρωποι εξηγούν με λίγα λόγια τους λόγους που συμπορεύονται με το Λευτέρη Αλεξανδρίδη προς τις δημοτικές εκλογές, υπάρχει μόνο σ’ ένα κείμενο, μία μόνο φορά η λέξη ρύπανση ως απλή αναφορά! Σε 46 κείμενα για τους λόγους συμπόρευσης 46 ανθρώπων με το Λευτέρη Αλεξανδρίδη δεν υπάρχει ούτε μια φορά η λέξη δυσοσμία, ούτε μια φορά η λέξη ΕΛΠΕ, δεν υπάρχει καμία αναφορά για την έλλειψη σχολικής στέγης, δεν υπάρχει δηλαδή αναφορά στα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Γέννημα θρέμμα Κορδελιώτης αναφέρεται στο έλλειμα ασφαλείας και καθαριότητας, αλλά όχι στον αέρα που αναπνέουν! Μπορεί να μην αναφέρονται στα κυριότερα προβλήματα του δήμου, αλλά γνωρίζουν Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά είναι εικαστικοί, γιατροί, επιστήμονες, επαγγελματίες, οικογενειάρχες. Μακάρι να βρεθούν και άλλοι που να μιλούν Γιαπωνέζικα και Κινέζικα, άλλοι που να παίζουν μονά ζυγά, άλλοι που να πουλούν φιστίκια Αιγίνης κι άλλοι που να κάνουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου τι θα γίνει; Όταν ούτε στην αρχή της προεκλογικής περιόδου δεν τολμούν να πιάσουν στο στόμα τους τα ΕΛΠΕ, τη δυσοσμία και τη σχολική στέγη, τι θα κάνουν ως διοίκηση;

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ