Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟδηγίες προσέλευσης στην προεκλογική συγκέντρωση του Κλεάνθη Μανδαλιανού…

Οδηγίες προσέλευσης στην προεκλογική συγκέντρωση του Κλεάνθη Μανδαλιανού…

Μεγάλη μέρα ξημερώνει αύριο καθώς ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, θα παρουσιάσει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου το μεγάλο του έργο και το ακόμα μεγαλύτερο έργο που πρόκειται να κάνει εάν τον εκλέξουν ξανά δήμαρχο οι δημότες.

Μεγάλη μέρα ξημερώνει αύριο αφού από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, με βάση την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, θα ρίχνει καρεκλοπόδαρα και θα γίνεται ο κακός χαμός.

Το σπουδαίο όμως γεγονότο της προεκλογικής συγκέντρωσης του δημάρχη (κατά το «εθνάρχη») δεν πρόκειται να επισκιαστεί από τον άτιμο τον καιρό που αποφάσισε αύριο να χαλάσει τον κόσμο.

Δεν θα μας στερήσει ο καιρός τη χαρά να δούμε και να ακούσουμε από κοντά το δημάρχη μας να προαναγγέλλει την δημογονία (κατά την «κοσμογονία») που θα συντελεστεί μόλις αναλάβει δήμαρχος. Η πρώτη τετραετία ήταν για προθέρμανση.

Προμηθευόμαστε αδιάβροχα και γαλότσες για να φτάσουμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου εάν τελικά βρέχει. Εν ανάγκη προμηθευόμαστε σωσίβια, σωσίβιες λέμβους και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα.

Η υπονομευτική δράση του καιρού δεν θα περάσει. Ψηλά το κεφάλι. Όλοι στην προεκλογική συγκέντρωση του Κλεάνθη Μανδαλιανού. Σε περίπτωση βροχής όσοι θέλουν μπορούν να μεταβούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου με τα φέριμποτ που θα ναυλώσει η διοίκηση και θα περάσουν από όλα τα κεντρικά κανάλια του δήμου. Γι’ αυτούς που θέλουν να μεταβούν στο Πολιτιστικό Κέντρο με πιο παραδοσιακό τρόπο θα διατίθενται γόνδολες.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ